• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Equidan Vetline EquiMobility – Bevægeapparatet 100 dage, 5 kg

  569,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  EquiMobility er et velsmagende tilskudsfoder til heste for optimal mobilitet. En hest er et stort atletisk dyr, hvor dens bevægeapparat er essentielt for dens velbefindende og præsentation. Derfor er sunde og velfungerende led vigtig for optimal bevægelse. De rigtige næringsstoffer kan have en positiv effekt på tilstanden af brusk, ledvæske, ledkapsel og ledbånd.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1100172

  569,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  569,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1100172

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Med EquiMobility skal du ikke vide præcis, hvor hesten kan have en udfordring i sin bevægelse, da produktet tager hånd om hele hestens bevægeapparatet og indeholder alle de interessante byggesten, der findes i et moderne ledprodukt: Chondroitin, Collagen, Grønlæbet musling, Glutaminsyre, Omega 3 fedtsyrer, MSM, Vitamin C, Oatinol, Polære lipider, Beta-glucan og Galaktolipider.

  Produktet er velegnet til især ældre heste, for at opretholde en god mobilitet, hårdtarbejdende heste, for øget mobilitet, heste med diverse kendte udfordringer i bevægeapparatet eller muskelspændinger samt til hesten med behov for bevaring og genopbygning af ledbrusk.

  Produktet er pelleteret og kan derfor gives rent eller iblandes hesten normale foder. Produktet må også iblandes et vådfoder. Må anvendes til heste i alle aldre, også drægtige og/eller diegivende hopper.

  Et tilskud med EquiMobility understøtter optimal mobilitet i hestenes bevægeapparat med 11 specifikt udvalgte ingredienser, der alle understøtter normalfunktionen af hestens bevægelse.


  Ingredienser
  Havremel, Mikroniserede Roefibre, Hampmel, Oatinol TM 5.5%, Natrium bikarbonat 2.5%, Glucosamin (fra grønlæbet musling) 1.0%, Chondroitin 0.5 %, Glutaminsyre 0.5 %, MSM 0.5 %, Collagen Matrix 0.25%, Mannan oligosaccharider 0.25%.
  Analytiske bestanddele
  Råprotein 13%, Råfedt 10%, Råaske 5%, Træstof 12%, Lysin 0.6%, Treonin 0.48%, Tryptophan 0.17%, Calcium 0.5%, Fosfor 0.4%, Natrium 0.75%, Kalium 0.6%, Vitamin C 500 mg/kg.

  Foderanvisning
  50 g/½ bæger dagligt – uanset hestens vægt.

  Produktet må også iblandes et vådfoder. Må anvendes til heste i alle aldre, også drægtige og/eller diegivende hopper.

  Én spand rækker dermed til 100 dage.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)