• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Equidan Vetline EquiGluco Sense – til sensitivt stofskifte, 5 kg

  579,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  EquiGluco Sense er optimal support til hesten med sensitivt stofskifte og de udfordringer, det medfører.

  Det kan også anvendes i forbindelse med indgræsning, hvor hesten kan udfordres af de store mængder sukker, der kan være i græsset.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1200164

  579,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  579,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1200164
  Varenummer 1200164 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Sammensætningen i EquiGluco Sense sikrer en yderst effektiv stabilisering af hestens blodsukker, da det indeholder Resveratrol. Netop Resveratrol ligger der forskning bag og det er dokumenteret at det kan sænke blodsukkeret hos heste og derved har en positiv effekt på insulinniveauet.

  Til at støtte et stabilt blodsukker indeholder EquiGluco Sense også Omega 3 fedtsyrer og Beta-glukaner.

  Når heste er på græs indtager de store mængder sukker (kulhydrat) og det kan nogle gange forårsage problemer med fordøjelsen. For at hjælpe hesten mod negative følger af dette indeholder EquiGluco Sense en yderst effektiv toksinbinder samt en naturlig buffer mod for surt tarmmiljø. En velfungerende fordøjelse støttes ydermere af de Prebiotiske fibre, der sikrer næring til de gavnlige bakterier i tarmen.

  For at støtte hovenes indre strukturer - der kan være udfordret i disse perioder – er der i EquiGluco Sense tilsat kollagen samt en række B-vitaminer der sikrer et generelt sundt kredsløb, selv helt ud i hovene. Gode antioxidanter i form af Curcumin, Vitamin E og C hjælper hesten mod evt. ubalancer i kroppen.

  EquiGluco Sense er et yderst velsmagende pelleteret tilskudsfoder som langt de fleste heste spiser med glæde. Det bør tildeles fast såfremt hesten er udfordret på sit stofskifte og ellers kan det anvendes i perioder hvor der er øget risiko for indtagelse af for meget sukker (kulhydrat).


  Ingredienser
  Mikroniseret roefibre, Sort Havre, Hampemel, Kalciumkarbonat (marin oprindelse), Natriumbikarbonat, Vegetabilsk olie, Toksinbinder 2,5%, Vindrue-kerne og skindekstrakt (kilde til resveratrol) 2,5%, Betaglukan 2%, Curcumin 0,5%, Sort Peberekstrakt (piperin) 100 mg/kg, Collagen matrix, B-vitamin premix.
  Analytiske bestanddele
  Råprotein 12%, Råfedt 7%, Råaske 20%, Træstof 14%, Calcium 4%, Magnesium 0.9%, Omega 3 fedtsyrer 0.75%. Calciumsulfat 4 g/kg, Vitamin B6 400 mg/kg, Vitamin B12 3000 mcg/kg, Folinsyre 24 mg/kg, Vitamin C 800 mg/kg, Dimangan Klorid trihydroxid 50 mg/kg.

  Foderanvisning
  Dosis er uafhængig af hestens vægt:
  - 150 g/dag til udfordrede heste - i min. 6 uger eller til ønsket effekt.
  - 100 g/dag til vedligehold.
  - Gives én gang dagligt – alene eller med foder.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)