• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Equidan Vetline EquiGastro pHix, 5kg

  849,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  EquiGastro pHix er ”go-to” produktet til enhver hest der måtte være udfordret af sin mave eller fordøjelse. Produktet er udviklet og testet i samarbejde med danske dyrlæger. Den særlige brede sammensætning af de aktive indholdsstoffer sikrer en bred anvendelse med hurtig synlig effekt for mange heste uanset problemstilling.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1201315

  849,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  849,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1201315
  Varenummer 1201315 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Med EquiGastro pHix opnås ro til maven i form af pektin der coater og herved beskytter en udsat maveslimhinde i kombination med flere komponenter der genopretter syre/base-balancen. Derudover tilføres der specifikke aminosyrer der har til formål at optimere tarmvæggens celler. Dette medvirker til en velfungerende tarmvæg, der sikrer optimal udnyttelse af foder og et velfungerende almenbefindende for hesten.

  Mange heste med fordøjelsesforstyrrelser kan have udfordringer med at lave ”normal gødning”. Til at imødekomme dette tilføres der med produktet en effektiv kombination af toxinbinder, kartoffelmel og psyllium Husk. Disse aktive ingredienser, i kombination med den fordøjelsesfremmede gærkultur Saccharomyces cervisae og Inulins prebiotiske egenskaber, sikrer en sublim support af tarmens mikroflora og optimering af fordøjelsen.

  EquiGastro pHix er i pelleteret form for nem og sikker udfodring. Det er yderst velsmagende og kan gives rent eller opblandet i hestens normale foder. Produktet må gerne iblandes vådfoder – dog bør der tildeles hesten umiddelbart efter blanding. Kan anvendes til heste i alle aldre, også drægtige og/eller diegivende hopper.

  Equidan Vetline serien er udviklet til at supplere hesten på specifikke områder og til at supplere en optimal grundfodring. Produkterne er sammensat at højkvalitets naturlige råvarer, og typisk i en ganske koncentreret form, således de er drøje i brug. Vi arbejder ud fra evidensbaseret viden, når produkterne udvikles og produkterne anbefales bl.a. derfor professionelt af danske dyrlæger.
  Med et Equidan Vetline produkt i hånden er din hest hjulpet bedst muligt.


  Ingredienser

  Mikroniseret roepulp, toxinbinder, copramel (udvundet af kokos), hampemel, psyllium husk, mineral & vitamin premix, kartoffelmel, oligosakkarider, vegetabilsk olie, solsikkeekstrakt, inulin, gærkultur, aromastoffer, aminosyre premix.


  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Aminosyrer og salte:
  Arginin/L-Arginin (3c363) 1 g., Threonin/L-Threonin (3c410) 1 g.
  Fordøjelsesfremmende:
  Saccharomyces cerevisiae (4b1702) CNCM I-4407 5x1010 CFU.
  Teknologiske:
  Bentonite-montmorillonite 59,2 gr.
  Analytiske bestanddele
  Protein 12%, råfedt 8%, træstof 18%, råaske 20%, stivelse 8%, sukker 3%, calcium 2,5%, fosfor 0,6%, natrium 0,2%, magnesium 2%, omega 3 fedtsyrer 1,5%.

  Foderanvisning

  Tildeles dagligt rent eller opblandet i foder:
  -Almindelig support: 30 g pr. 100 kg. kropsvægt tildeles 1 x dagligt
  -Øget behov: Giv dosis 2 x dagligt til der ses ønsket effekt
  -Langvarigt vedligehold: ofte muligt at gå ned til halv dosering – dog kan behovet være meget individuelt.
  -Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt med 2-3 måneders tildeling før fuld effekt ses.

  NB: det anbefales at afveje mængden pr. bægre ved åbning af ny spand, da massefylden af produktet kan variere en smule.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)