• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Edgard Cooper Vådfoder Vildt & And Adult 300g

  24,95 kr.

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Vådfoderet er lavet af en kødfuld, kornfri opskrift som er lavet ved hjælp af vildt og and – begge fantastiske nye proteinkilder, der passer til hunde med følsomme maver. Vildt er spækket med omega 3, hvilket er vigtigt for en blød og skinnende pels.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2101099

  24,95 kr.

  På lager

  24,95 kr.

  Varenummer: 2101099
  Varenummer 2101099 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Vildt er spækket med omega 3, hvilket er vigtigt for en blød og skinnende pels. Som en bonus kombinerer vi kødet med nærende indmad (som hjerte og lever) for en ekstra portion næring.

  Vi blander vores opskrifter med en supersund blanding af frugt og grønt, plus et ekstra boost af nærende urter og planter. Så damper vi det forsigtigt for at låse al smag og godhed ind.

  Vildt - Denne nye proteinkilde er uimodståeligt kødfuld og kan også hjælpe med at reducere hudirritationer.

  And - En fantastisk ny proteinkilde, som hjælper med at opbygge og vedligeholde muskler.

  Tranebær - Lavt kalorieindhold og højt indhold af vitaminer C, A og K – og forbundet med urinvejssundhed.

  Rødbede - Utrolig nærende kilde til calcium, jern, vitamin A og C.

  Sød kartoffel - Et ernæringsmæssigt kraftcenter af fibre, kalium og vitamin A.

  Edgard & Cooper – Er et naturligt velsmagende hundefoder, som du, din hund og vores planet kan have det godt med. Ved at behandle naturens ingredienser med respekt laver Edgar Cooper foder, der er naturligt sundt, fuld af smag og perfekt til hunde. Derudover arbejder de hårdt mod deres bæredygtighedsmål og - gennem Edgard & Cooper Foundation - støtter de fantastiske velgørenhed til hunde- og katteve over hele kloden. For at lave deres foder bruger de så meget frisk kød som muligt - det betyder, at intet er blevet overbehandlet eller tørret.

  Når din hund spiser en sund og afbalanceret kost (som er fuld af friske ingredienser), behøver den ikke "specialist" opskrifter for at se og føle sig fantastisk. Det er derfor, de sørger for, at hver skål med Edgard & Cooper er fuld af næring, hvilket gør den til det rigtige valg for din hund.


  Puppy: 0 – 12 måneder

  Adult: 1 – 7 år

  Senior: 8+ år
  Når din hund spiser en sund og afbalanceret kost (som er fuld af friske ingredienser), behøver den ikke "specialist" opskrifter for at se og føle sig fantastisk. Det er derfor, de sørger for, at hver skål med Edgard & Cooper er fuld af næring, hvilket gør den til det rigtige valg for din hund.


  Puppy: 0 – 12 måneder

  Adult: 1 – 7 år

  Senior: 8+ år


  Ingredienser
  Vildt 30 %, and 26 %, mineraler, gulerødder 2 %, sød kartoffel 1 %, rødbeder 1 %, tranebær 1 %, æbler 1 %, persille 0,1 %, dild 0,1 %.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Vitamin D3 140 IE. Zink (zinksulfat, monohydrat) 12 mg, mangan (mangan (II) oxid) 1 mg, kobber (kobber (II) sulfat pentahydrat) 0,5 mg, jod (calciumiodat, vandfrit) 0,3 mg.
  Analytiske bestanddele
  Råprotein 9,5%, råfedt 6%, råfibre 0,3%, råaske 2,2%, fugtighed 82%.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)