• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Edgard Cooper Fresh Free-run Puppy And og Kylling 12kg

  729,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Tørfoder spækket med frisk and og kylling. Denne kornfri opskrift er specielt designet til at opfylde en voksende hvalps ernæringsbehov. Den er fuld af protein af høj kvalitet – hvilket betyder, at der ikke er tørret eller dehydreret kød.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2101132

  729,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  729,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2101132
  Varenummer 2101132 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Opskriften indeholder præbiotika til en sund tarm, og vi tilføjer ekstrakter af glucosamin og chondroitin for stærke led. Vi blander vores opskrifter med en supersund blanding af frugt og grønt, plus et ekstra boost af nærende urter og planter. Derefter koger vi dem forsigtigt for at fastholde næring og smag.

  Denne opskrift er perfekt til energiske voksende hvalpe og for deres følsomme maver.

  And - And - En fantastisk ny proteinkilde, som hjælper med at opbygge og vedligeholde muskler.

  Kylling - Et magert, sundt kød, der er fyldt med immunsystem-forstærkende proteiner.

  Madbanan - En skatkammer af fibre, vitamin A, C og B6 og magnesium og kalium.

  Mango - Fuld af fibre (som hjælper fordøjelsen) sammen med vitamin A, B6, C og E.

  Gulerod - Enestående kilde til beta-caroten, fibre, C-vitamin, kalium og antioxidanter.

  Ærter - Fuld af hjertesunde mineraler, såsom magnesium, kalium og calcium.

  Edgard & Cooper – Er et naturligt velsmagende hundefoder, som du, din hund og vores planet kan have det godt med. Ved at behandle naturens ingredienser med respekt laver Edgar Cooper foder, der er naturligt sundt, fuld af smag og perfekt til hunde. Derudover arbejder de hårdt mod deres bæredygtighedsmål og - gennem Edgard & Cooper Foundation - støtter de fantastiske velgørenhed til hunde- og katteve over hele kloden. For at lave deres foder bruger de så meget frisk kød som muligt - det betyder, at intet er blevet overbehandlet eller tørret.

  Når din hund spiser en sund og afbalanceret kost (som er fuld af friske ingredienser), behøver den ikke "specialist" opskrifter for at se og føle sig fantastisk. Det er derfor, de sørger for, at hver skål med Edgard & Cooper er fuld af næring, hvilket gør den til det rigtige valg for din hund.


  Puppy: 0 – 12 måneder

  Adult: 1 – 7 år

  Senior: 8+ år


  Ingredienser
  Frisk kylling 40%, kartoffel 20%, frisk and 10%, ærter 8%, ærteprotein, kartoffelprotein, kyllingesauce, hørfrø, fjerkræfedt, mineraler, fiskeolie, græskar 0,25%, plantain 0,25%, mango 0,25%, mannanoligosaccharider (MOS), cikorie, urter 0,2% (morgenfrue, brændenælde, brombærblade, fennikel, kommen, kamille, balsam), gulerødder 0,13%, tyttebær 0,13%, glucosamin, chondroitinsulfat.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Vitamin A 20.000 IE, vitamin D3 2.000 IE, vitamin E 350 mg, taurin 1000 mg. Jern (jern (II) sulfat monohydrat) 75 mg, jod (kaliumiodid) 3,5 mg, kobber (kobber (II) sulfat pentahydrat) 10 mg, mangan (mangan sulfat monohydrat) 7,5 mg, zink (zinkoxid, selenium) 150 mg (natriumselenit) 0,20 mg
  Analytiske bestanddele
  Råprotein 28%, råfedt 16%, råfibre 2%, råaske 7,4%, omega 6 2%, omega 3 0,7%, calcium 1,2%, fosfor 0,9%.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)