• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Edgard Cooper Doggy Dental Jordbær & Mint 7stk

  33,95 kr.51,95 kr.

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Plak kan være genstridig, så en tyggestick med ekstra udholdenhed er mere effektiv i bekæmpelsen mod det. Edgard Cooper’s dental sticks er lufttørret, så det kan tage evigheder at tygge igennem dem, hvilket betyder en dybere, mere effektiv rengøring af tænderne for din hund.

  Varenummer Ikke mulig Kategorier , , , ,

  Varianter

  Vægt (kg)StørrelsePrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  120gS33,95 kr.
  2300739Afsendelse 1-3 hverdage
  170gM44,95 kr.
  2300740Afsendelse 1-3 hverdage
  260gL51,95 kr.
  2300741Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Plak kan være genstridig, så en tyggestick med ekstra udholdenhed er mere effektiv i bekæmpelsen mod det. Edgard Cooper's dental sticks er lufttørret, så det kan tage evigheder at tygge igennem dem, hvilket betyder en dybere, mere effektiv rengøring af tænderne for din hund.

  Eucalyptus - Hunde er ikke kendt for deres friske ånde. Vi bruger den naturlige kraft fra eukalyptus til at holde dårlig ånde på afstand.

  Calcium for styrke - Stærke tænder er sunde tænder, så vi tilføjer calcium til vores sticks for at hjælpe med at holde tænderne perlehvide og fuld af kraft.

  Æble og Eukaluptus smag - Tandpleje bør ikke være kedelig. Vi vælger plantebaserede smagsvarianter, som vi ved, at hunde elsker, så de bliver ved med at tygge sig til en ren og sund mund. Pakken indeholder 7 stk. og er egnet til hund fra alderen 4 måneder.


  Ingredienser
  Kartoffel (tørret, 47,5%), kartoffelstivelse (tørret, 23,5%), vegetabilsk glycerin, cellulose, mineraler, jordbær (tørret, 0,3%), blåbær (tørret, 0,3%), kokosolie (0,1%), pebermynteolie ( 0,05 %), aloe vera (tørret, 0,05 %).
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Antioxidanter
  Analytiske bestanddele
  Råprotein 3%, råfedt 1%, råfibre 4%, råaske 4,8%, fugtighed 22%, calcium 0,5%.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)