• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Eden Hundefoder Fish Cuisine, Small Bites

  229,95 kr.899,95 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  EDEN HUNDEFODER FISH CUISINE, SMALL BITES er det perfekte valg til hunde med følsom mave.
  Dette fuldfoder er lavet med frisklavet fisk af høj kvalitet, herunder skotsk laks og nordatlantisk sild, og er beriget med “Super Foods” spirulina og grønlæbede muslinger. Denne opskrift er naturligt hypoallergen, da den er formuleret uden korn, gluten og hvid kartoffel. Den enkelte proteinkilde gør det nemmere for hunden at fordøje foderet, samtidig med at det leverer alle de nødvendige næringsstoffer.

  Varenummer Ikke mulig Kategorier , , , ,

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  2kg229,95 kr. available on subscription
  2101097Afsendelse 1-3 hverdage
  6kg549,95 kr. available on subscription
  2101141Afsendelse 1-3 hverdage
  12kg899,95 kr. available on subscription
  2101096Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Fisk er kendt for deres mange sundhedsmæssige fordele, og EDEN HUNDEFODER FISH CUISINE, SMALL BITES er en af de bedste måder at give din hund disse fordele på. Foderet er lavet med sæsonbestemt torsk, kuller, kulmule, rødspætte og sej afhængig af "dagens fangst", og indeholder en enkelt proteinkilde for at sikre en blidere fordøjelse.

  Den friske fisk af høj kvalitet er beriget med "Super Foods" spirulina og grønlæbede muslinger, som understøtter hundens immunsystem og bidrager til dens velvære. Foderet indeholder ingen korn, gluten eller hvid kartoffel og er derfor naturligt hypoallergen. De naturlige vitaminer og mineraler fra fisk, frugt og grøntsager giver den perfekte ernæringsmæssige balance til din hund.

  EDEN HUNDEFODER FISH CUISINE, SMALL BITES er en del af en række Eden-produkter, som er naturligt komplette, optimerer næringsindholdet og understøtter dit kæledyrs sundhed og velvære.

  Foderet er lavet i Storbritannien med britiske ingredienser af høj kvalitet.


  Ingredienser

  Frisklavet laks (22,5%), tørret sild (21,5%), tørret sød kartoffel, tørret fisk (8%), tørret laks (8%), frisklavet ørred (6%), frisklavet hvid fisk (6%), Lakseolie (6%), ærtefibre, laksefond (2%), lucerne, kikærtemel, mineraler, kokosolie (0,5%), tørret spinat, tørret gulerod, tørret æble, grønlæbede muslinger (0,1%), Spirulina ( 0,1%), hyben, burrerod, kamille, tørret tang, tørret cikorierodsekstrakt (som en kilde til fructo-oligosaccharider (præbiotisk FOS; 0,04%/480 mg/kg)), glucosamin (0,03%/355 mg/kg) , Methylsulfonylmethan (0,03%/355 mg/kg), Chondroitinsulfat (0,02%/250 mg/kg), Anis, Bukkehorn, Timian, Merian, Oregano, Persille, Salvie.


  Analytiske bestanddele
  Råprotein 43 %
  Råfedt 14 %
  Fugt 8 %
  Råfiber, 3 %
  Råaske 11 %
  Omega 6 0,7 %
  Omega 3 3,0 %
  Calcium 2,1 %
  Fosfor 1,4 %

  Energi Beregning:
  44 % energi fra protein
  35 % energi fra Fedt
  21 % energi fra kulhydrat

  Kcal ME pr 100 gr: 343
  Energi KJ: 1433,74

  Foderanvisning

  Klik her for Edens foderguide

  Husk altid at have frisk vand tilgængelig til din hund.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)