• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Eden Godbidder, Lam & Vildt, 100g

  59,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  En excellent kilde til protein af høj kvalitet, som kan hjælpe, opbygge, helbrede og vedligeholde kropsvæv samt beskytte vores kats og hunds immunsystem.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2300632

  59,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  59,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2300632

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Velegnet til hunde og katte i alle aldre

  En excellent kilde til protein af høj kvalitet, som kan hjælpe, opbygge, helbrede og vedligeholde kropsvæv samt beskytte vores kats og hunds immunsystem. Vores naturligt lufttørrede proces gør det muligt for godbidderne at bevare alle deres naturlige næringsstoffer og levere en fyldigere smag. Gør det ikke kun til en lækker godbid, men også en nærende.

  Eden Lamb & Game godbidder er velegnede til både katte og hunde og kan prale af et kødindhold på 70%, herunder brugen af nye vildtproteiner, bøffel, bison og vildsvin. Disse kød giver ikke kun mulighed for en luksuriøs og eksotisk smag, men giver også fremragende næringsværdi og er et godt valg for kæledyr med følsomme maver.

  Vores godbidder er blevet forsigtigt lufttørret for at bevare alle deres naturlige næringsstoffer og smag. Godbidderne sættes på et skræddersyet tørresystem, der langsomt og forsigtigt begynder at fjerne fugten fra råvarerne, hvilket giver en kompakt saftig godbid, der er ekstremt bøjelig, så de kan brydes i mindre stykker til mindre munde.

  Findes i smagsvarianterne:
  Hjort & Vildt 100g
  And & Vildt 100g
  Lam & Vildt 100g
  Laks & Vildt 100g
  Hvid Fisk & Vildt 100g


  Ingredienser
  Lam (44%), blandet vildtkød (Inkl. Bøffel, Bison, Vildsvin) (26%), Vegetabilsk glycerin, Sød kartoffel,  Eden Health Pack (Cellulose, tørret persille, natriumhexametaphosphat, gær (en kilde til mannanoligosaccharider; præbiotisk MOS), cikorieinulin, glucosamin (5,6%),
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Der er ingen tilsætningsstoffer.
  Analytiske bestanddele
  Omsættelig energi: 316 kcal/100 g

  Råprotein 17,1%
  Råolier og fedtstoffer 12,3%
  Råfibre 4,1%
  Råaske 3,0%
  Fugt 24,2%

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)