• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Eden Godbidder, Laks & Vildt, 100 g

  59,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Eden Godbidder med Laks og Vildt er rig på omega-3 og derfor er den perfekte godbid til at hjælpe ledsundheden. Omega-3 hjælper også vores kats og hunds hud og pels sundhed.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2300631

  59,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  59,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2300631

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Velegnet til hunde og katte i alle aldre

  Eden Godbidder med Laks og Vildt er rig på omega-3 salmon og er den perfekte godbid til at hjælpe ledsundheden Omega-3 hjælper også vores kats og hunds hud og pels sundhed. Vores naturligt lufttørrede proces gør det muligt for godbidderne at bevare alle deres naturlige næringsstoffer og levere en fyldigere smag. Gør det ikke kun til en lækker godbid, men også en nærende.

  Eden Salmon & Game godbidder er velegnede til både katte og hunde og kan prale af et kødindhold på 70%, herunder brugen af nye vildtproteiner, bøffel, bison og vildsvin. Disse kød giver ikke kun mulighed for en luksuriøs og eksotisk smag, men giver også fremragende næringsværdi og er et godt valg for kæledyr med følsomme maver.

  Vores godbidder er blevet forsigtigt lufttørret for at bevare alle deres naturlige næringsstoffer og smag. Godbidderne sættes på et skræddersyet tørresystem, der langsomt og forsigtigt begynder at fjerne fugten fra råvarerne, hvilket giver en kompakt saftig godbid, der er ekstremt bøjelig, så de kan brydes i mindre stykker til mindre munde.

  Findes i smagsvarianterne:
  Hjort & Vildt 100g
  And & Vildt 100g
  Lam & Vildt 100g
  Laks & Vildt 100g
  Hvid Fisk & Vildt 100g


  Ingredienser
  Laks (44%), Kød med blandet vildt (Inkl. Bøffel, Bison, Vildsvin) (26%), Vegetabilsk glycerin, Sød kartoffel, Eden Health Pack (Cellulose, tørret persille, natriumhexametaphosphat), gær (en kilde til mannanoligosaccharider; præbiotisk MOS), cikorieinulin, glucosamin (5,6%),
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Der er ingen tilsætningsstoffer.
  Analytiske bestanddele
  Omsættelig energi: 303 kcal/100 g

  Råprotein 21,2%
  Råolier og fedtstoffer 9,8%
  Råfibre 0,8%
  Råaske 3,6%
  Fugt 23,8%

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)