• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Eden Hundefoder Fish Cuisine, Medium Bites

  549,95 kr.899,95 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  EDEN HUNDEFODER FISH CUISINE, MEDIUM BITES er det perfekte valg til hunde med følsom mave. Denne opskrift er fremstillet af frisklavet fisk af menneskelig kvalitet og er højt i kvalitetsprotein. Med sin naturlige hypoallergen formel, der er fri for korn, gluten og hvid kartoffel, indeholder Fish Cuisine også “Super Foods” spirulina og grønlæbede muslinger for at opretholde en sund fordøjelse.

  Varenummer Ikke mulig Kategorier , , , ,

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  6kg549,95 kr. available on subscription
  2101095Afsendelse 1-3 hverdage
  12kg899,95 kr. available on subscription
  2101094Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  EDEN HUNDEFODER FISH CUISINE, MEDIUM BITES er lavet med en blanding af skotsk laks og nordatlantisk sild, samt sæsonbestemt torsk, kuller, kulmule, rødspætte og sej - alt afhængigt af hvad der fanges den pågældende dag.

  Vores hundefoder har kun en enkelt proteinkilde for at sikre en mildere fordøjelse og samtidig levere alle de essentielle næringsstoffer, som din hund har brug for.

  Med omega-3 fedtsyrer, vitaminer og mineraler fra friske frugter og grøntsager, er denne opskrift med til at understøtte din hunds sundhed og trivsel.

  EDEN HUNDEFODER FISH CUISINE, MEDIUM BITES er det ideelle valg for hunde med følsom mave.


  Ingredienser

  Frisklavet laks (22,5%), tørret sild (21,5%), tørret sød kartoffel, tørret fisk (8%), tørret laks (8%), frisklavet ørred (6%), frisklavet hvid fisk (6%), Lakseolie (6%), ærtefibre, laksefond (2%), lucerne, kikærtemel, mineraler, kokosolie (0,5%), tørret spinat, tørret gulerod, tørret æble, grønlæbede muslinger (0,1%), Spirulina ( 0,1%), hyben, burrerod, kamille, tørret tang, tørret cikorierodsekstrakt (som en kilde til fructo-oligosaccharider (præbiotisk FOS; 0,04%/480 mg/kg)), glucosamin (0,03%/355 mg/kg) , Methylsulfonylmethan (0,03%/355 mg/kg), Chondroitinsulfat (0,02%/250 mg/kg), Anis, Bukkehorn, Timian, Merian, Oregano, Persille, Salvie.


  Analytiske bestanddele
  Råprotein 43 %
  Råfedt 14 %
  Fugt 8 %
  Råfiber, 3 %
  Råaske 11 %
  Omega 6 0,7 %
  Omega 3 3,0 %
  Calcium 2,1 %
  Fosfor 1,4 %

  Energi Beregning:
  44 % energi fra protein
  35 % energi fra Fedt
  21 % energi fra kulhydrat

  Kcal ME pr 100 gr: 343
  Energi KJ: 1433,74

  Foderanvisning

  Klik her for Edens foderguide

  Husk altid at have frisk vand tilgængelig til din hund.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)