• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Doggie-Zen Bungee trækkelegetøj med belønningspose, Fårepels L

  219,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Kommer i assorterede farver.
  Med dette legetøj kan du lære den svært motiverede, men maddrevne, hund at elske at lege med dig. Fyld legetøjet med hundens yndlingsgodbidder og beløn hunden med godbidderne, når hunden jager/griber/trækker med legetøjet. Lidt efter lidt kan du forvente, at hunden gør mere, før du belønner. I sidste ende vil du have en skør tugger, der vil nyde legen, selvom der ikke er godbidder i. Kommer i assorterede farver.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2500365

  219,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  219,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2500365

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Kommer i assorterede farver.

  Produktet sendes i assorterede farver, dvs. farve på pels og snor kan variere fra billedet. 

  Det ultimative legetøj, der passer til både den legetøjsgale hund og den mere svært motiverede hund. Legetøjet kan f.eks. fyldes med godbidder eller squeakers.

  Med dette legetøj kan du lære den svært motiverede, men maddrevne, hund at elske at lege med dig. Fyld legetøjet med hundens yndlingsgodbidder og beløn hunden med godbidderne, når hunden jager/griber/trækker med legetøjet. Lidt efter lidt kan du forvente, at hunden gør mere, før du belønner. I sidste ende vil du have en skør tugger, der vil nyde legen, selvom der ikke er godbidder i.

  Dette legetøj er også velegnet til hunde, der allerede elsker at lege. Så behøver du ikke proppe legetøjet med noget, men hvis du vil belønne hunden lidt mere kan du overraske hunden med nogle gange at proppe legetøjet med nogle lækre godbidder.

  Størrelse
  Samlet længde: ca.55cm
  Håndtag: ca.40cm
  Pels: ca 9x15cm

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)