• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  District 70 WHIRL Kattelegetøj

  179,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Som du måske ved, kan katte sove op til 16 timer om dagen, hvilket kan være rart, men hvad med de aktive timer, når de er vågne? Katte er nysgerrige væsner, de søger og leder også efter eventyr. Derfor er WHIRL så vigtigt at opmuntre dem til at lege og tilfredsstille deres instinktive behov på samme tid. Ligesom dets cirkulære design vil der ikke være nogen ende på det sjove, din kat vil have med denne WHIRL.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  3500010

  179,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  179,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 3500010
  Varenummer 3500010 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Stilfuldt multifunktionelt legetøj
  Den cirkulære WHIRL fås i to farver og bliver en favorit for mange katte. Dette multifunktionelle legetøj giver maksimal nydelse, men fylder lidt i dit hjem. Derudover tjener den dobbelt funktion som katteskraber og sjovt legetøj. Det miljøvenlige bølgepap hjælper din kat med at smide sit ydre neglelag og bevare sunde kløer. Den mest spændende del af denne WHIRL findes dog indeni – en bold med klokke, perfekt til din kat at jage rundt efter. Med 12 runde åbninger på toppen af ​​WHIRL kan din kat stikke sine poter gennem hullerne for at prøve at nå bolden.

  Indendørs motion
  Ikke alene vil din kat blive underholdt i uendelig lang tid, interaktivt legetøj som WHIRL vil også give den nødvendige motion for at bevare din kats sundhed og vitalitet og forhindre kedsomhed. Det er også et godt valg til arbejdende katteforældre, da det holder din kat beskæftiget, når du er væk.

  Dette produkt er lavet af holdbar materialer og er bygget til at give dine kattevenner mange års sjov.

  360 graders sjov, der bringer killingen frem i enhver kat
  Indeholder et boldlegetøj med en klokke indeni for at holde din kat underholdt
  Ideel gave til enhver kat og dens ejer

  Mål: 33 x 33 x 6 cm
  Fås i forskellige former

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)