• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Dermafit Forte, 100 ml

  179,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Dermafit Forte er et højkoncentreret tilskudsprodukt for optimering af hud, pels og kløer hos hund og kat.

  Produktet er baseret på et nøje udvalgt blend af forskellige planteolier samt fiskeolie i kombination med de rigtige vitaminer og sporstoffer.
  Dermafit Forte er velegnet til hunde og katte, som har brug for ekstra støtte til hud og pels, f.eks. ved perioder med irriteret hud, tør pels og pelstab, tørre og revnede trædepuder eller dårlig kvalitet af kløer.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2200091

  179,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  179,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2200091
  Varenummer 2200091 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Produktet indeholder Omega 3 og Omega 6 for en optimal balance af essentielle fedtsyrer.

  Dermafit Forte indeholder desuden phytosteroler (plantesteroler, min 5%). Disse findes naturlig i cellemembranen især i fedtholdige plantedele og har flere gavnlige egenskaber. Phytosteroler forbedrer især kvaliteten af hornlaget i huden og støtter en intakt hudbarriere.

  Biotin er en af de vigtigste vitaminer i forbindelse med sund pels, vækst af sunde klør, og medvirker også i dannelsen af keratin, som indgår i disse strukturer. Derfor er det et koncentreret indehold af Biotin i Dermafit Forte.

  Der er også tilsat et optimalt indehold af Zink, som er vigtig for sund pels og hud. Mangel på Zink kan føre til hårtab, sart hud og forsinket regenerering af hud. Sporstoffet Selen er ligeledes tilsat for at beskytte cellemembranen mod frie radikaler ligesom Vitamin E, som er en essentiel antioxidant.

  Dermafit Forte fremmer en sund og elastisk hud, tyk og skinnende pels, stærke kløer og trædepuder samt kan være med til at afkorte fældnings perioder.


  Anvendelse
  Bør hældes over foderet 1 gang dagligt.

  Ingredienser
  Planteolie, Fiskeolie.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Emulgatorer: Lecithin lc322 100.000 mg. Vitaminer og provitaminer: Biotin 3a880: 5.000.000 mcg. Sporstoffer: Zink som zink- chelat, hydrat (3b607) 1.500 mg. Selen som natriumselenit (3b801) 10 mg.
  Analytiske bestanddele
  Råprotein 0,9%, Råfedt 91,8%, Træstof < 0,5%, Råaske 5,6%

  Foderanvisning

  Bør hældes over foderet 1 gang dagligt

  Katte:
  Op til 10 kg -   1 ml / dag

  Hunde:
  Op til 10 kg -   1 ml / dag
  Fra 10-20 kg - 2 ml / dag
  Over 20 kg -    3 ml / dag

  1 pumpeslag = 1,4 ml.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)