• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  DENGIE Healthy Tummy – strukturfoder til mave/tarm, 15 kg

  259,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Til hesten hvor der er fokus på mave-tarmsystemet.

  Dengie Healthy Tummy er designet til hesten med problemer i fordøjelseskanalen.

  Det er et komplet afbalanceret fiberfoder baseret på lucerne og har til formål at støtte en sund fordøjelse fra mavesæk og gennem tarmen på hesten.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1100167

  259,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  259,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1100167
  Varenummer 1100167 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Dengie Healthy Tummy er et lucernefoder med et naturligt lavt indhold af sukker og stivelse og som er påvist at have en positiv indvirkning på pH værdien i hestens mavesæk og tarmsystem.

  Ydermere indeholder Dengie Healthy Tummy Protexin In-Feed Formula, der tilfører gode bakterier til optimering af en sund tarmfunktion og dermed en optimal fiberudnyttelse.

  Produktet er tilsat vitaminer og mineraler, samt et øget niveau af magnesium og calcium, det er tilsat velsmagende urter som oregano, kanel og ingefær og den tilsatte olie sørger sammen med fibrene for en ”slow release” energikilde.

  Foderet er uden andre fiberkilder som halm, grøn høstet havre mv. og indeholder ingen konserveringsmidler. Strukturen er blød, hvilket generelt er kendetegnende for Dengie’s lucerner.


  Ingredienser
  Lucerne, Lucernepiller, Rapsolie, Vitaminer og Mineraler, ADM Protexin In-Feed Formula, Urter.
  Analytiske bestanddele
  Fordøjelig energi 0.83 Fe/kg, Råprotein 14%, Råfedt 8.5%, Fibre 27%, Stivelse 2%, Naturligt forekommende sukker 4.5%, Jod 0.32 mg, Kobolt 0.2 mg, Kobber 40 mg, Mangan 40 mg, Zink 70 mg, Selen 0.33 mg, Vitamin A 11.000 IE, Vitamin D 1.300 IE, Vitamin E 170 IE, Vitamin B1 7 mg, Vitamin B2 20 mg, Vitamin B6 16 mg, Vitamin B12 0.2 mg, Biotin 6 mg, Nicotinsyre 180 mg, Folinsyre 32 mg, Pantothensyre 50 mg.

  Foderanvisning
  Tildeles med 500 g pr. 100 kg hest – ved mindre tildeling suppleret med vitaminer og mineraler.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)