• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  DENGIE Healthy Hooves Melassefri, 20 kg

  279,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Strukturfoder med lavt sukker/stivelse.

  Dengie Healthy Hooves Melassefri er ”slankelucernen” til hesten, der behøver kaloriefattig kost, men hvor der ikke må gås på kompromis med tildelingen af fibre for at opretholde den sunde fordøjelse hos hesten samt en god mæthedsfornemmelse.

  Dengie Healthy Hooves Melassefri er et komplet afbalanceret fiberfoder tilsat vitaminer og mineraler, som er udviklet til heste og ponyer med et sensitivt stofskifte.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1100166

  279,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  279,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1100166
  Varenummer 1100166 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Produktet er tilsat ekstra biotin for at støtte hovene, der ofte kan være udsat hos sådanne.

  Den nye udgave af DENGIE Healthy Hooves Melassefri er der tilsat MSM. MSM støtter hovstrukturen via bindingen af kreatinet i hoven og skaber derved hovens hårdhed og elasticitet. Med den nye og opdaterede udgave af Dengie Healthy Hooves Melassefri opnås en endnu bedre støtte af hovene. Det medvirker også til smedens hjælp til genoprettelsesarbejdet. 

  Produktet kan anvendes alene sammen med grovfoder eller tildeles i lavere mængde, suppleret med et rent vitamin og mineral produkt (f.eks. Salvana hestevitamin og mineral der er kornfrie).

  Der er tilsat hvidløg for god smagbarhed, men ingen tilsat sukker og ej heller konserveringsmidler.


  Ingredienser
  Rapsolie, Hvidløg, Vitaminer og Mineraler.
  Analytiske bestanddele
  Fordøjelig energi 0.62 Fe/kg, Råprotein 9%, Råfedt 5%, Fibre 27%, Stivelse 1.5%, Naturligt forekommende sukker 2.5%, Kobber 12 mg, Mangan 46 mg, Selen 0.33 mg, Zink 64 mg, Jod 0.2 mg, Vitamin A 10.000 IE, Vitamin D3 1200 IE, Vitamin E 150 IE, Vitamin B1 7 mg, Vitamin B2 20 mg, Vitamin B6 16 mg, Vitamin B12 0.2 mg, Biotin 6 mg, Nikotinsyre 180 mg, Folinsyre 32 mg, cholinklorid 213 mg, Calcium Pantothenat 50 mg, Aromastoffer: naturlig hvidløg.

  Foderanvisning
  Tildeles med 500 g pr. 100 kg hest – ved mindre tildeling suppleret med vitaminer og mineraler.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)