• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  DENGIE Alfa-A – lucerne m. molashine melasse og olie GUL, 15 kg

  199,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Den helt fantastiske protein- og calciumkilde til avlsheste og ungheste.

  Dengie’s originale Alfa-A produkt! Dengie Alfa-A Original kombinerer lucernen med en light coating af lavsukkerholdig melasse for bedst smagbarhed.

  Det optimale og originale fiberfoder til avlsheste, ungheste og alle typer af heste i arbejde.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1100163

  199,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  199,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1100163
  Varenummer 1100163 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Dengie Alfa-A original indeholder hele lucerneplanten og dermed også den vigtige bladmasse, med alle de gode næringsstoffer, strukturen er blød, hvilket generelt kendetegner Dengie’s lucerner. Alfa-A kan udgøre en betydelig del af foderplanen, eller stå alene sammen med vitaminer og mineraler, samt hø til de heste der ikke behøver kraftfoder.

  Dengie Alfa-A Original indeholder 0,72Fe/kg som er sammenligneligt med havre (1 kg lucerne = 1 kg havre) men indeholder kun en tiendedel stivelse. Lucerne vil tilføre kvalitetsprotein for god muskelsætning og gode byggesten i form af gode aminosyrer. Lucerne er ydermere rig på calcium, som gør det særdeles velegnet til avlsheste og ungheste i vækst.

  Alle Alfa-A produkterne er rene lucerneprodukter uden andre fibertyper!

  Dengie Horse Feeds startede som et landmandskooperativ i 1968 og drives i dag stadig under samme etos ved at understøtte lokal landbrugsdrift, tage hensyn til miljøet og dyrke stærke bånd til lokalsamfundet. Dengie, der har været hofleverandør siden 2007, er UK’s førende producent af fiberbaseret hestefoder og den største leverandør af lucerne, som danner basis for virksomhedens omfattende produktportefølje.

  Lucerne, en miljøvenlig afgrøde med bemærkelsesværdige sundhedsfremmende egenskaber til heste og ponyer, høstes fra marker i Essex og Lincolnshire, tæt på Dengies to produktionssteder, hvor den tørres og blandes med andre indholdsstoffer.

  Anvendelse af hjemmedyrkede råmaterialer hjælper Dengie med at holde fodertransporten nede på et minimum, bevare alting så friskt som muligt og muliggøre let sporbarhed, således at alle foderposer kan spores tilbage til de marker, hvor de blev dyrket. Uddannelse er livsnerven i Dengies historie, da virksomheden forsøger at fremme vigtigheden af at holde heste og ponyer i fin form ved at fodre dem med den kost, som naturen har tiltænkt dem.

  Dengie har gjort dette i mere end 40 år, og der er ikke tvivl om, at virksomheden vil fortsætte med at gøre det i mange, mange flere.


  Ingredienser
  Lucerne 87,85%, Lavsukkerholdig melasse 10%, Koldpresset rapsolie 2%, Propionsyre 0.5%.
  Analytiske bestanddele
  Fordøjelig energi 0.76 Fe/kg, Råprotein 12%, Råfedt 2.5%, Råaske 10%, Fibre 27%, Stivelse 2%, Sukker 10% (4.5% er naturligt forekommende sukker), Natrium 0.15%.

  Foderanvisning
  Op til 500 g pr. 100 kg hest.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)