• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Cavalor Lurex Cream - 200 ml

  249,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Cavalor Lurax Cream er ideel som salve til behandling af mindre sår, men kan også bruges til at lindre kløe fra hudirritationer eller solskoldningssmerter. Den beroligende hudsalve, blødgør og stimulerer heling og minimerer ardannelse fra skrammer.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1400250

  249,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  249,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1400250
  Varenummer 1400250 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Cavalor Lurax Cream stimulerer heling af mindre sår, reducerer ardannelse og fremskynder hårgenvækst i sin naturlige farve. Cavalor blev inspireret af naturens helbredende processer, da de udviklede Lurax Cream. Cavalor skabte en komplet formel med en blanding af komplementære ingredienser.

  Denne formel forsyner hudceller med næringsstoffer, der er vigtige for regenerering, mindsker dannelsen af arvæv og fremskynder hårgenvækst. Det køler og beroliger også for at modvirke irritation og tillader mindre sår og skrammer at hele. 

  Cavalor Lurax Cream er derfor ideel som salve til behandling af mindre sår og skrammer, men kan også bruges til at lindre kløe fra hudirritationer eller solskoldningssmerter.


  Anvendelse
  Påfør dagligt et lag Cavalor Lurax Cream til området for at fremme en naturlig og effektiv heling.

  Opbevaring
  Opbevares på et tørt sted ved moderat temperatur.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)