• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Cavalor Leather Soap – 500 ml

  169,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Cavalor Leather Soap er ideel til daglig rengøring af læder. En mild lædersæbe i let anvendelig sprayflaske som gør læderet skinnede.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1400246

  169,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  169,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1400246
  Varenummer 1400246 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Cavalor Leather Soap er ideel til at rense dit læder hver dag. Denne pH-neutrale glycerinsæbe er skånsom mod læder og holder det smidigt. Cavalor Leather Soap får også læderet til at skinne.

  Ideelt set bør udstyr rengøres hver gang den bruges. Ved at bruge Cavalor Lædersæbe sikrer du dig, at læderets overflade er fri for sved, fedt og snavs.


  Anvendelse
  Før du påfører produktet, skal du fjerne løst snavs, sved eller hår fra læderet. For at fjerne indlejret fedt, snavs og sved, påfør Cavalor Leather Soap på en fugtig klud eller svamp og gnid læderet
  med det. Efter tørring polerer du læderet med en tør klud eller blød børste, hvorved læderet skinner og sæberester fjernes.

  Opbevaring
  Opbevares på et tørt sted ved moderat temperatur.

  Ingredienser
  Indeholder naturlig sæbe (Potassium Oleate) og glycerin

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)