• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Cavalor gastro Aid Paste, 6x60g

  599,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Cavalor Gastro Aid Paste er et tilskud til heste med en følsom mave. Den hjælper med at skabe et sundt miljø i maven ved at neutralisere mavesyre, og beskytter mavevæggen mod irritation.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1201165

  599,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  599,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1201165
  Varenummer 1201165 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Cavalor Gastro Aid Paste skaber et sundt miljø i maven ved at neutralisere mavesyre og beskytte mavevæggen. En hests mave producerer konstant syre, hvilket gør den meget modtagelig for at udvikle læsioner.
  Urterne i Cavalor Gastro Aid paste hjælper med at beskytte mavevæggen mod overskydende syre. De giver ekstra støtte til maven ved at stimulere spytproduktionen.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)