• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Cavalor FreeBute Gel - 200 ml

  240,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Cavalor FreeBute Gel er en beroligende, dybdegennemtrængende og kølende gel, som lindrer beskadiget væv. Stimulerer blodcirkulationen, ideel til følsomme og overanstrengte muskler, sener og led. Indeholder eukalyptus, lavendel og tea tree olie

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1400252

  240,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  240,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1400252
  Varenummer 1400252 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Cavalor FreeBute Gel er en hudgelé lavet af naturlige ingredienser. Dens unikke blanding af 8 æteriske olier inkluderer eukalyptus-, lavendel- og tea tree-olier, kendt for deres afslappende og kølende egenskaber , hvilket gør FreeBute Gel til det foretrukne førstehjælpsmiddel til overanstrengte og ømme muskler og led.
  Det begynder kølelindring med det samme, dette bliver gradvist til varme. Hydrogelen i Cavalor FreeBute Gel gør det muligt at absorbere den hurtigt i huden og stimulerer blodcirkulationen og kan bruges til at slappe af følsomme muskler før træning. Det hjælper også med at fjerne toksiner hurtigere efter hård træning, hvilket forhindrer stive muskler.


  Anvendelse
  Massér Cavalor FreeBute Gel dagligt efter eller mindst 1,5 time før træning for at løsne eller slappe af følsomme muskler.
  Påfør Cavalor FreeBute Gel to gange om dagen for hurtigere restitution efter sportsskader.
  Brug Cavalor FreeBute Gel til at skylle giftstoffer hurtigere ud af trætte ben.

  På grund af dens høje koncentration af æteriske olier, må du ikke bruge FreeBute Gel i områder, der udsættes for intenst sollys, og heller ikke under et sadelklæde eller under støvler, når du træner, da disse områder kan blive ret varme.
  Advarsel: Kun til ekstern brug. Overdreven brug kan forårsage overfølsomhedsreaktioner.

  Opbevaring
  Opbevares på et tørt sted ved moderat temperatur.

  Ingredienser
  Indeholder en unik blanding af otte essentielle olier heriblandt eukalyptus, lavendel og tea tree olie

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)