• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Carr & Day & Martin Gallop Conditioning Shampoo 500ml

  79,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Den perfekte shampoo til rytteren, som vasker sin hest ofte! Gallop Conditioning Shampoo fjerner støv og sved fra pelsen og efterlader den frisk, ren, blød og silke glat.

  Shampooen skummer ikke meget, og er derfor nem at skylle ud.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1400303

  79,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  79,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1400303
  Varenummer 1400303 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Den perfekte shampoo til rytteren, som vasker sin hest ofte!

  Gallop Conditioning Shampoo fjerner støv og sved fra pelsen og efterlader den frisk, ren, blød og silke glat. Shampooen skummer ikke meget, og er derfor nem at skylle ud.

  Er hesten meget snavset anbefaler vi at anvende fx Gallop Extra Strenght Shampoo, da denne shampoo renser mere i dybden og virker mere effektiv på indgroet snavs.

  Instruktion: Tilføj 5 til 6 hætter i en spand varmt vand til en rensende kropsvask eller benyt direkte på våd pels. Masser ind i pelsen og skyld grundigt.


  Anvendelse
  Instruktion: Tilføj 5 til 6 hætter i en spand varmt vand til en rensende kropsvask eller benyt direkte på våd pels. Masser ind i pelsen og skyld grundigt.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)