• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Bowl & Bone CHILL Rose Hundemåtte

  449,00 kr.549,00 kr. available on subscription

  Bestillingsvare

  Bowl & Bone CHILL hundemåtten er perfekt til brug både indendørs og udendørs. Det er en meget komfortabel måtte der samtidig er flot og minimalistisk. Måtten er lavet med ortopædisk og allergivenligt skum som din hund vil nyde at ligge på.

  Varenummer Ikke mulig Kategori

  Varianter

  StørrelsePrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  S449,00 kr. available on subscription
  2900296Bestillingsvare
  M499,00 kr. available on subscription
  2900297Bestillingsvare
  L549,00 kr. available on subscription
  2900298Bestillingsvare

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Bowl & Bone CHILL hundemåtten er perfekt til brug både indendørs og udendørs. Det er en meget komfortabel måtte der samtidig er flot og minimalistisk. Måtten er lavet med ortopædisk og allergivenligt skum som din hund vil nyde at ligge på.

  Størrelser:
  Small: 70cm x 50cm x 5cm
  Medium: 80cm x 60cm x 5cm
  Large: 100cm x 70cm x 5cm

  Vaskeanvisning:
  Denne måtte er meget resistent overfor ridser, og snavs kan nemt vaskes af. Betrækket lynes af og vaskes i hånden eller i vaskemaskinen på et skåneprogram ved max 30 grader. Når du har vasket den, så lad den tørre i en flad position, så sengen bedst muligt kan beholde sin form. Må ikke tørretumbles.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)