• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Biogance XTRA LISS PRO detangling spray, 500ml

  195,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Biogance Xtra Liss detanglings spray er udviklet til de professionelle hundefrisører. Produktet hjælper med at løsne den genstridige filtret pels.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2910179

  195,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  195,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2910179
  Varenummer 2910179 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Biogance Xtra Liss detangling spray er udviklet til de professionelle hundefrisører. Produktet hjælper med at løsne den genstridige filtret pels. XtraLis er lavet af 95% økologisk havre ekstrakt og risprotein, og produkter er uden parabener og kemikalie


  Anvendelse
  Omryst før brug, spray direkte på det filtrede område, lad det trække i et par minutter og børst derefter forsigtigt filteren ud. Børst altid med pelsretningen.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)