• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Biogance STEP3: NORMAL SKIN EMULSION, 250ml

  110,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Efter at have gennemført Step 1 og 2 med først rens og derefter massage, er det tid til step 3 i Spa processen. Her skal du påføre en generøs mængde normal skin emulsion til din hunds våde pels.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2910187

  110,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  110,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2910187
  Varenummer 2910187 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Forkæl din hund med en SPA behandling fra Biogance. Produktet er lavet på 98% naturlige ingredienser, det er veganskparabene-frit og silikonefrit.

  Afsæt god tid sammen med din hund og nyd i fælleskab denne 4-trins Spa behandling.

  Step 3 er Normal Skin Emulsion (velegnet til alle hunde med normal hud)

  Normal Skin Emulsion er baseret på spirulina, vitamin E og jojobaolie for at hjælpe med at regenerere huden og styrke lipid barrieren, alt sammen for optimal beskyttelse.


  Anvendelse
  Efter at have gennemført Step 1 og 2 med først rens og derefter massage, er det tid til step 3 i Spa processen. Her skal du påføre en generøs mængde normal skin emulsion til din hunds våde pels. Masser derefter grundigt i små cirkler i 3 til 5 minutter, og afslut processen med at skylde produktet grundigt ud af pelsen.

  Undgå kontakt med øjnene.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)