• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Biogance STEP1: SKIN PREPARATION LOTION, 250ml

  99,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Step 1 er Skin Preparation Lotion. Produktet indeholder et kompleks af brune og grønne alger, som er med til at rense og forberede hundens hud og pels til den videre behandling, der er rig på mineraler og vitaminer.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2910181

  99,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  99,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2910181
  Varenummer 2910181 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Forkæl din hund med en SPA behandling af Biogance. Produktet er lavet på 98% naturlige ingredienser, det er vegansk, parabene-frit og silikonefrit.

  Afsæt god tid sammen med din hund og nyd i fælleskab denne 4-trins Spa behandling.

  Step 1 er Skin Preparation Lotion.

  Produktet indeholder et kompleks af brune og grønne alger, som er med til at rense og forberede hundens hud og pels til den videre behandling, der er rig på mineraler og vitaminer.

  Undgå kontakt med øjnene.


  Anvendelse
  Omryst produktet, og spray med lidt afstand produktet i hundens pels. Gnid derefter produktet godt ind i pelsen med en klud eller en vaskehandske. Tør efter med et håndklæde. (Produktet skal ikke skylles ud)

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)