• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Biogance Organissime Bio Eyes Care Lotion, 100ml

  79,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Biogance Organissime Bio Eyes Care Loition renser forsigtigt øjenområdet af dit kæledyr og hjælper med at fjerne urenheder. Velegnet til både hunde og katte. Med ekstrakt af kornblomst og Aloe Vera.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2910144

  79,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  79,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2910144
  Varenummer 2910144 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Denne "eye care" lotion er formuleret med ekstrakt af kornblomst og Aloe Vera. Det renser forsigtigt øjenområdet af dit kæledyr og hjælper med at fjerne urenheder.

  Takket være sine naturlige aktiver hjælper denne rengøringslotion med at fjerne jord, lindrer og beskytter øjenområdet mod udtørring.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)