• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Biogance Dog Protein Plus shampoo, 250ml

  89,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Biogance Dog Protein Plus er en shampoo til hyppig brug. Shampooen beriget med hvedeproteiner og den letter frisering, beskytter og styrker pelsen. Rig på fugtgivende og udglattende egenskaber, denne pH-balancerede shampoo renser, nærer og fugter pelsen skånsomt. Protein Plus er en shampoo til hyppig brug. Også velegnet til hvalpe og katte. Biogance® er et økologisk, naturligt og miljøvenligt produkt.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2910139

  89,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  89,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2910139
  Varenummer 2910139 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Biogance Dog Protein Plus shampoo er baseret på 98% økologiske og naturlige ingredienser.

  Protein Plus er en shampoo til hyppig brug. Shampooen beriget med hvedeproteiner, og den letter frisering, beskytter og styrker pelsen. Rig på fugtgivende og udglattende egenskaber, denne pH-balancerede shampoo renser, nærer og fugter pelsen skånsomt.

  Særlige egenskaber:
  - en flot og blød pels
  - nem at masere ind, nem at skylle ud
  - kan bruges til alle pelstyper
  - også velegnet til hvalpe og katte

  Biogance® shampoo serien er lavet 100% i Frankrig under veterinær og farmaceutisk kontrol. Firmaet har over 30 års erfaring inden for produktion af plejeprodukter til hunde og katte. Biogance® er et organisk, naturligt og miljøvenligt produkt. At kunne beskytte både vores kæledyr og miljø på samme tid, er en behagelig fornemmelse. Biogance® shampoo er den første af sin slags, der er direkte inspireret af naturen og fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser. Ingen brug af paraben og kemikalier.

  Biogance® shampoo er hypoallergent og PH-balanceret, der respekterer hundens naturlige pels balance, og reducerer risikoen for allergier. En unik oplevelse, hvor du kan bruge produktet med rigtig god samvittighed, og samtidig give din hund eller kat det bedste.

  Biogance® bruger udelukkende premium ingredienser, for at kunne imødekomme de forskellige krav til forskellige typer af pels.


  Anvendelse
  Massér forsigtigt shampooen ind i en våd pels, og skyld grundigt bagefter. Gentag processen, og lad shampooen trække i pelsen i 2 minutter før en grundig skylning.

  Undgå altid at shampooen kommer i kontakt med hundens øjne.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)