• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Biogance Dog Long Coat shampoo til hunde med lang pels, 250ml

  89,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Biogance Dog Long Coat shampooen er en naturlig specialshampoo til langhårede hunderacer, beriget med jojobaolie, som giver intens pleje til pelsen og gør friseringen nem. Denne specielle pH-balancerede shampoo renser, nærer og hjælper med at blødgøre pelsen. ingen brug af paraben, kemikalier, hypoallergent og allergivenlig formel.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2910136

  89,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  89,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2910136
  Varenummer 2910136 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Biogance Long Coat - Naturlig Specialshampoo Til Langhårede Hunderacer.

  Biogance® Long Coat shampoo til hunde er beriget med jojoba olie, der giver en ekstra intensiv pleje til hunde med lang pels. Den hypoallergene og PH-balancerede formular giver en blid rensning af hundens lange pels. Resultatet er en pels, der efterlades skinnende, silkeagtig og nem at arbejde med.

  Er også velegnet til hvalpe og katte med lang pels.

  Denne shampoo er god til hunde som: langhåret collie, Yorkshire terrier, Afghaner, Shih Tzu, og andre langhårede hunderacer.

  Særlige egenskaber:
  - næring til en pelsen
  - letter udredning af pelsen
  - giver en blød og glansfuld pels

  Resultat: Pelsen efterlades skinnende, silkeagtig og nem at arbejde med. Er også velegnet til hvalpe og katte med lang pels.

  Biogance® shampoo er hypoallergent og PH-balanceret, der respekterer hundens naturlige pels balance og reducerer risikoen for allergier. En unik oplevelse, hvor du kan bruge produktet med rigtig god samvittighed, og samtidig give din hund eller kat det bedste.

  - ingen brug af paraben
  - ingen kemikalier
  - hypoallergent - allergivenlig formel
  - PH-balanceret

  Biogance® produkter er lavet 100% i Frankrig under veterinær og farmaceutisk kontrol. Biogance® producerer organiske og miljøvenlige plejeartikler til hunde og katte. Biogance® bruger udelukkende premium ingredienser, for at kunne imødekomme de forskellige krav til forskellige typer af pelse.

  Biogance® shampoo serien er lavet 100% i Frankrig under veterinær og farmaceutisk kontrol. Firmaet har over 30 års erfaring inden for produktion af plejeprodukter til hunde og katte. Biogance® er et organisk, naturligt og miljøvenligt produkt. At kunne beskytte både vores kæledyr og miljø på samme tid, er en behagelig fornemmelse. Biogance® shampoo er den første af sin slags, der er direkte inspireret af naturen og fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser. Ingen brug af paraben og kemikalier.

  Biogance® shampoo er hypoallergent og PH-balanceret, der respekterer hundens naturlige pels balance, og reducerer risikoen for allergier. En unik oplevelse, hvor du kan bruge produktet med rigtig god samvittighed, og samtidig give din hund eller kat det bedste.

  Biogance® bruger udelukkende premium ingredienser for at kunne imødekomme de forskellige krav til forskellige typer af pelse.


  Anvendelse
  Massér forsigtigt shampooen ind i en våd pels, og skyld grundigt bagefter. Gentag processen, og lad shampooen trække i pelsen i 2 minutter før en grundig udskylning.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)