• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Biogance Dog Dark Black shampoo, 250ml

  89,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Denne shampoo efterlade pelsen både blød og skinnende. Den er som navnet antyder velegnet til hunde med mørk pels, og den kan også anvendes til hvalpe. Biogance Dog Dark Black shampoo er baseret på 98% økologiske og naturlige ingredienser. Ingen brug af parabener og kemikalier.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2910131

  89,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  89,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2910131
  Varenummer 2910131 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Biogance Dog Dark Black shampoo er baseret på 98% økologiske og naturlige ingredienser.

  Dark & Black er en naturlig farveaktiverende shampoo, beriget med skaller af valnøddeekstrakter for blidt at rense, pleje og hjælpe med at genoplive den naturlige farve. Speciel pH-balanceret formel til sorte, grå og mørke pelse.

  Denne shampoo efterlade pelsen både blød og skinnende. Den er som navnet antyder velegnet til hunde med mørk pels, og den kan også anvendes til hvalpe.

  Biogance® shampoo serien er lavet 100% i Frankrig under veterinær og farmaceutisk kontrol. Firmaet har over 30 års erfaring inden for produktion af plejeprodukter til hunde og katte. Biogance® er et organisk, naturligt og miljøvenligt produkt. At kunne beskytte både vores kæledyr og miljø på samme tid, er en behagelig fornemmelse. Biogance® shampoo er den første af sin slags, der er direkte inspireret af naturen og fremstillet af naturlige og økologiske ingredienser. Ingen brug af paraben og kemikalier.

  Biogance® shampoo er hypoallergent og PH-balanceret, der respekterer hundens naturlige pels balance, og reducerer risikoen for allergier. En unik oplevelse, hvor du kan bruge produktet med rigtig god samvittighed, og samtidig give din hund eller kat det bedste.

  Biogance® bruger udelukkende premium ingredienser, for at kunne imødekomme de forskellige krav til forskellige typer af pelse.


  Anvendelse
  Massér forsigtigt shampooen ind i en våd pels, og skyld grundigt bagefter. Gentag processen, og lad shampooen trække i pelsen i 2 minutter før en grundig skylning.

  Undgå altid, at shampooen kommer i kontakt med hundens øjne.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)