• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  BeOneBreed Tipi Deluxe 3.0

  409,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  En utrolig flot og stilren hyggehule fra BeOneBreed. Lavet i filt (polyester) med en langhåret blød pude med plysbetræk og polyesterfyld.

  Hyggehulen er sammenklappelig og sikrer en pladsbesparende opbevaring. Velegnet til katte, kaniner og små hunde. Som pynt eller legetøj hænger der sjove fjer.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  3900002

  409,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  409,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 3900002
  Varenummer 3900002 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  En utrolig flot og stilren hyggehule fra BeOneBreed. Lavet i filt (polyester) med en langhåret blød pude med plysbetræk og polyesterfyld. Hyggehulen er sammenklappelig og sikrer en pladsbesparende opbevaring. Velegnet til katte, kaniner og små hunde. Som pynt eller legetøj hænger der sjove fjer.

  BeOneBreed Tipi i Mørkgrå giver din kat sit eget område og er det perfekte gemmested. Katte - særligt når de får et nyt hjem - foretrækker mindre og mere aflukkede områder. Denne tipi tilbyder katten netop dette, men på en måde hvor den stadig kan se, hvad der foregår og være sammen med jer andre i husholdningen.

  Størrelse: 38x38 cm.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)