• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  B&B Hundefrisørens Økologiske Filt Løsning, 120g

  149,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  B&B Filt løsning er et naturligt filt ”opløsende” produkt, der bl.a. indeholder et boost af B-vitamin, naturlige silkeproteiner og kiesel i høj koncentration. Fordel B&B Filt løsning ud i pelsen eller direkte i filten og børst herefter grundigt igennem. Oplev hvordan filten løsnes nænsomt uden at pelsen bliver kruset eller knækker. Produktet kan anvendes både i ren og snavset pels, tynger ikke og ændrer ikke pelsens struktur. Vi kalder det magi på naturligvis.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2910324

  149,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  149,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2910324
  Varenummer 2910324 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  B&B Filt løsning er et naturligt filt ”opløsende” produkt, der bl.a. indeholder et boost af B-vitamin, naturlige silkeproteiner og kiesel i høj koncentration. Fordel B&B Filt løsning ud i pelsen eller direkte i filten og børst herefter grundigt igennem. Oplev hvordan filten løsnes nænsomt uden at pelsen bliver kruset eller knækker.

  Produktet kan anvendes både i ren og snavset pels, tynger ikke og ændrer ikke pelsens struktur.

  Vi kalder det magi på naturligvis

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)