• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  ANIBIO Tic Drop mod flåter og lopper, Kat – 30ml

  79,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  ANIBIO Tic Drop mod flåter og lopper er en effektiv løsning til at holde din kat fri for parasitter. Dette 100% naturlige og plantebaserede produkt er helt fri for giftstoffer og har ingen ubehagelig lugt, så din kat vil ikke have nogen problemer med at bruge det. Tic Drop dryppes i nakken på katten hver 7-10 dag og kan anvendes til katte over 10 uger. Den bedste del er, at produktet bibeholder sin effekt uanset vejrforholdene.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  3940045

  79,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  79,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 3940045

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Hold flåter og lopper væk fra din kat med ANIBIO Tic Drop - en naturlig og giftfri løsning. Produktet er lugtfrit og skånsomt for katten, og kan anvendes på alle katte over 10 uger. Dryp Tic Drop i nakken på din kat hver 7-10 dag, og nyd den langvarige beskyttelse mod parasitter, uanset vejret.

  Anvendelse:
  1-3 dråber i nakken ved haleroden eller under maven hver 7-10 dag. Sted der dryppes må ikke være samme sted. Ved akut behov kan dryppes 1-4 dråber dagligt i 3 dage i træk. 

  Særlige forhold:
  Produktet kan i sjældne tilfælde give allergiske reaktioner og øjenirritation hvis produktet kommer i berøring med øjnene. 

  Må ikke anvendes til killinger under 10 uger. 


  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)