• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  ANIBIO Tic-Clip

  229,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  ANIBIO TIC-CLIP er en høj kvalitets Clip, der kan beskytte dyr mod op til 90% af lopper, tæger og andre utøj i op til to år. Clippen er lavet af ædelmetal og har en særlig forsegling på dens overflade, der giver langvarig beskyttelse til dyrene. ANIBIO TIC-CLIP er en effektiv og sikker måde at beskytte dyrene mod skadelige insekter uden at skade dem.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  3940042

  229,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  229,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 3940042

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  ANIBIO TIC-CLIP giver op til 90% beskyttelse mod lopper, tæger og andre utøjog er lavet af høj kvalitets ædelmetal. Clippen har en særlig forsegling på dens overflade, som giver beskyttelse til dyrene i op til to år. For at fjerne eventuelt snavs på pladen skal Tic-clippen tørres af en gang om måneden. Dyret behøver ikke at bære halsbåndet med Clippen om natten, og produktet er fri for insekticider. ANIBIO TIC-CLIP er en sikker og effektiv måde at beskytte dyrene mod skadelige insekter.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)