• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  ANIBIO Potepleje – 75ml

  59,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  ANIBIO Potepleje – 75ml er den ideelle løsning til hunde og katte med revner, skrammer og tørre trædepuder. Produktet er effektivt hele året rundt og giver huden en naturlig elasticitet og modstandskraft. Den genopretter trædepuderne ved kontakt med strøsalt, islag, fugtighed, sne og regn. ANIBIO Potepleje er langtidsvirkende uden fedteffekt og vil hjælpe med at holde dit kæledyrs poter sunde og smidige.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2910230

  59,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  59,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2910230
  Varenummer 2910230 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  ANIBIO Potepleje - 75ml er det perfekte produkt til at bekæmpe revner, skrammer og tørre trædepuder hos hunde og katte. Det giver huden en naturlig elasticitet og modstandskraft hele året rundt og genopretter trædepuderne mod strøsalt, islag, fugtighed, sne og regn. ANIBIO Potepleje er langtidsvirkende uden fedteffekt og holder dit kæledyrs poter sunde og smidige.


  Ingredienser
  And, Aloe vera*, jojobaolie*, Døde hav salt,

  Manuka honning, lavendel, Melaleuca alternifolia (0,2%)

  *= Økologisk landbrug.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)