• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  ANIBIO Melaflon Spray

  119,00 kr.309,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  ANIBIO Melaflon Spray er en skånsom måde at beskytte din hund eller kat mod flåter, lopper og mider. Dette naturlige produkt er fri for kemikalier og kan bruges på hunde og katte over 10 måneder. Sprøjt det mod hårene på deres pels og seng for at undgå irritation. Det kan anvendes både til hunde og katte.

  Varianter

  Vægt (l)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  100ml119,00 kr. available on subscription
  3940048Afsendelse 1-3 hverdage
  1L309,00 kr. available on subscription
  3940051Afsendelse 1-3 hverdage
  300ml149,00 kr. available on subscription
  3940052Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  ANIBIO Melaflon Spray er et plantebaseret alternativ til kemiske produkter, der effektivt bekæmper flåter, lopper og mider på hunde og katte. Det kan også anvendes i dyrenes omgivelser og er egnet til både hunde og katte over 10 måneder. ANIBIO Melaflon Spray er meget skånsomt og giver ingen gener eller ubehag for dit kæledyr. Brug efter behov, højst to gange om ugen. Findes i størrelserne 100 ml, 300 ml og 1 L (re-fill flaske uden spray).


  Ingredienser

  1 mg/g Geraniol

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)