• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Adaptil halsbånd, Junior – hvalp

  219,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  ADAPTIL Calm on-the-go er en kopi af det feromon, som tæven udskiller, når hun ligger og dier sine hvalpe. Dette feromon (D.A.P.) laver et bånd mellem tæven og hvalpene, og det skaber tryghed for hvalpene.
  ADAPTIL Halsbåndet hjælper din hvalp med blive tryg og tilpasse sig, selv når den befinder sig uden for hjemmet. Det kan være f.eks. når der forekommer høje lyde, ved træning, bilkørsel, og når den er bange.
  Passer til hvalpe op til 15 kg og omkreds på hals på op til 37,5 cm.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2600001

  219,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  219,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2600001

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  ADAPTIL Halsbåndet hjælper din hvalp med blive tryg og tilpasse sig, selv når den befinder sig uden for hjemmet. Det kan være f.eks. når der forekommer høje lyde, ved træning, bilkørsel, og når den er bange.

  ADAPTIL Calm on-the-go er en kopi af det feromon, som tæven udskiller, når hun ligger og dier sine hvalpe. Dette feromon (D.A.P.) laver et bånd mellem tæven og hvalpene, og det skaber tryghed for hvalpene, når de sættes i nye situationer og færdes i ukendte omgivelser.

  Undersøgelser har vist, at en syntetisk analog af dette feromon skaber tryghed og velvære for både hvalpe og voksne hunde. ADAPTIL anbefales derfor til at forebygge og reducere utryghed og  hertil relateret adfærd hos alle hunde såvel hvalpe som voksne.

  ANVENDELSE:
  ADAPTIL halsbåndet bør først tages ud af pakningen, når hunden skal have det på.
  Halsbåndet påsættes hunden og tilpasses således, at der er en fingers bredde mellem halsbåndet og hunden. Klip den overskydende del af halsbåndet af.
  Lad halsbåndet sidde på hunden døgnet rundt. Halsbåndet bør kun tages af, når hunden skal i bad eller ud at svømme. Sæt halsbåndet på hunden igen, når den er tør.
  Halsbåndet virker i 4 uger. Hvis der er flere hunde i husstanden anbefales det, at alle hundene bærer ADAPTIL halsbånd - eller at der opsættes en ADAPTIL diffusor.
  ADAPTIL halsbånd bør ikke anvendes på hunde med store hudskader.

  ANVENDELSESOMRÅDER for ADAPTIL halsbånd:
  - ADAPTIL halsbånd er optimal til anvendelse både inde og udendørs, og er meget velegnet til følgende indikationer:
  - Hvalpe i socialiseringsperioden
  - Flytning af hvalpe og voksne hunde
  - Hvalpetræning
  - Lufteture
  - Utryghed både inden- og udendørs
  - Indlæggelse på dyrehospital
  - Hunden passes af andre
  - Ferierejser med hunden
  - Nytårsangst

  Passer til hvalpe op til 15 kg  og omkreds på hals på op til 37,5 cm. 

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)