• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Active Canis USB LED lyshalsbånd, Blå

  89,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  LED halsbånd, der lyser op for at gøre dig og din hund synlige i mørket. Halsbåndet er 80cm lang. Størrelsen kan nemt justeres ved at klippe den til i passende længde. LED-halsbåndet kan lyse på tre forskellige måder: Hurtigt blink, langsomt blink og vedvarende lys. Halsbåndet genoplades med hjælp af USB-stik. Det tager cirka 30 minutter at oplade batteriet, holdbarhed i 6-8 timer. USB-stik er inkluderet.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2930430

  89,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  89,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2930430
  Varenummer 2930430 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  LED halsbånd, der lyser op for at gøre dig og din hund synlige i mørket.

  Halsbåndet er 80cm lang. Størrelsen kan nemt justeres ved at klippe den til i passende længde. LED-halsbåndet kan lyse på tre forskellige måder: Hurtigt blink, langsomt blink og vedvarende lys.

  Halsbåndet genoplades med hjælp af USB-stik. Det tager cirka 30 minutter at oplade batteriet, holdbarhed i 6-8 timer. USB-stik er inkluderet.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)