• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Acme hundefløjte 211,5, Skovgrøn

  119,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Acme 211.5 fløjten er en fløjte med medium høj lyd og én fast tone. Fløjten bliver især foretrukket af Labrador- og retriever-ejere og trænere. Fløjten fungerer rigtig godt på afstand. Den er udført i vejrbestandigt materiale, så den kan holde til at komme med til hundetræning i alt slags vejr.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2940190

  119,00 kr. available on subscription

  Ikke på lager

  119,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2940190
  Varenummer 2940190 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Beskrivelse

   

  Acme fløjterne er udviklet over fire år i samarbejde med verdensmestertrænere for at skabe en uovertruffen fløjte. Patenterede lydkamre giver en mere effektiv brug af luft. Det betyder en lysere lyd, der giver dig bedre kommando og en mere lydhør hund, tæt på og over afstand. Disse helt nye designs er lette at blæse og giver dig derfor den største fleksibilitet til at variere dit åndedræt, din fløjtestil og dit valg af kommandoer. Det hele komfortgreb giver blødhed i munden og perfekt håndtering under alle forhold.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)