• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Absorbine Silver Honey Salve - 59ml

  315,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Effektiv, naturlig og hurtigtvirkende sårsalve til heste!

  Til mild pleje af mindre overfladiske skrammer, sårskorper samt kraftige hudirritationer.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1400279

  315,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  315,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1400279
  Varenummer 1400279 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Effektiv, naturlig og hurtigtvirkende sårsalve til heste!

  Til mild pleje af mindre overfladiske skrammer, sårskorper samt kraftige hudirritationer.

  Anvendelse: rengør og aftør blidt området. Påfør Silver Honey på hele området og sørg for, at kanterne også dækkes. Påføres dagligt, indtil den ønskede heling er opnået.

  Silver Honey inderholder blandt andet Manuka honning, sheasmør, panthenol, glycerin og morgenfrueekstrakt. Manukahonning er fremstillet af pollen udelukkende fra Manukatræer i New Zealand, og denne specielle honning er kendt for at pleje og holde huden fugtig. Derudover indeholder salven MicroSilver BG™, som er kendt for at danne et beskyttende lag og vedligeholde hudens naturlige flora.

  Advarsel:
  kun til udvendig anvendelse på dyr. Må ikke komme i kontakt med øjnene. Opbevares udenfor børns rækkevidde. I tilfælde af indtagelse kontakt Gift-information eller læge. Hvis der opstår irritation ved anvendelse, så stop anvendelsen.

  Silver Honey fås også som en smart Spray Gel, som kan sprayes direkte på området, der skal behandles. (Silver Honey Spray 236ml)


  Anvendelse
  Rengør og aftør blidt området. Påfør Silver Honey på hele området og sørg for, at kanterne også dækkes. Påføres dagligt, indtil den ønskede heling er opnået.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)