• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Absorbine Showsheen® spray - 946ml

  229,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Den prisvindende Show Sheen er førende i verden indenfor man- og halepleje. Helt unik sammensætning, som giver glans og gør pelsplejen meget nemmere. Show Sheen® Hair Polish har mange funktioner; ud over at være velegnet til at filtre man og hale ud, kan den sprayes på hestens pels for at afvise støv og dermed holde hesten ren i længere tid.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1400289

  229,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  229,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1400289
  Varenummer 1400289 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Den prisvindende Show Sheen er førende i verden indenfor man- og halepleje.

  Helt unik sammensætning, som giver glans og gør pelsplejen meget nemmere. Show Sheen® Hair Polish har mange funktioner; ud over at være velegnet til at filtre man og hale ud, kan den sprayes på hestens pels for at afvise støv og dermed holde hesten ren i længere tid.

  Heste med burrer? Nemt! Du skal bare spraye Showsheen Hai Polish på hårene omkring burrerne, lade det virke et kort stykke tid og derefter kan burrerne trækkes ud af hårstråene.

  Showsheen kan også med fordel sprayes på pelsen, før hesten lukkes ud for at forebygge, at mudder sætter sig fast i pelsen.

  - En professionel løsning, som er perfekt til daglig grooming.
  - Hjælper med at halvere groomingtiden - så er der mere tid til ridning og hygge.
  - Indeholder pro-vitaminer, som plejer pelsen og silkeproteiner, som styrker man og hale og hjælper hårstråene med at vokse stærkere og længere.
  - Indeholder en let og behagelig duft af jasmin og sandalwood.
  - Afviser skidt og hjælper med at holde hesten ren i længere tid; og modvirker desuden statisk elektricitet.


   Indhold: 946 ml


  Anvendelse
  Du skal bare spraye Showsheen Hai Polish på hårene omkring burrerne, lade det virke et kort stykke tid og derefter kan burrerne trækkes ud af hårstråene.

  Showsheen kan også med fordel sprayes på pelsen, før hesten lukkes ud for at forebygge, at mudder sætter sig fast i pelsen.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)