Nem tildeling af vitaminer og mineraler til hesten om sommeren

To Nemme og praktiske forslag til udfodring af vitaminer- og mineraler til hesten om sommeren

Her om sommeren er der mange af vores heste, som går ude på døgnfold. Selvom mange af dem kan klare sig udelukkende på græs, har de stadig behov for at få tilført vitaminer og mineraler dagligt. Det kan nogle gange give lidt udfordringer med at få fodret hestene særskilt, og sikre, at de får de vitaminer og mineraler, som de fortsat har brug for i løbet af sommeren – men der er heldigvis to nemme og gode løsninger, som vi har fundet til dig her:

1. Slikbaljer

Den hurtigste og nemmeste løsning på tildeling af vitaminer og mineraler kan være at sætte en vitamin- og mineral-slikbalje på folden. Med den kan hestene på folden selv forsyne sig med vitaminer og mineraler efter behov. 

TIP! Husk at sætte den fx i et bildæk, så den er beskyttet med at blive leget med, væltet eller trådt på.

Hos PrimePet kan du bl.a. vælge mellem:

Aveve Horse Lik Slikbalje
Equsana Lick slikbalje
Equsana Mineral Lick på 10 kg.

2. Hestebolsjer og kiks

En anden praktisk løsning, hvis du alligevel har hver enkelt hest i hænder hver dag, kan blot være at give hestebolsjer, som indeholder de vitaminer og mineraler som hesten har brug for dagligt. Hurtigt og nemt – og hestene vil elske at blive forkælet med daglige “godbidder”.

Hos PrimePet kan du bl.a. vælge mellem:

Nordic Summer Sticks
Equsana Minivit Allround
Salvana Mineral Brix
Salvana Icelandic Brix
Pavo DailyFit
Salvana SalvaStar PS-Kiks
Blue Hors Mineral Cubes
St. Hippolyt HestaBar
St. Hippolyt SemperCube
Marstall Weide-Riegel
Equifirst Vitalbar Grainfree

Se også disse indlæg

Nyhedsbreve

Vil du gerne modtage vores nyhedsbreve, kan du udfylde nedenstående formular og trykke ‘Tilmeld dig’. Når du er tilmeldt, vil du automatisk modtage en e-mail fra os med bekræftelse på din tilmelding. Modtager du ikke vores nyhedsbreve, anbefaler vi, at du tjekker dit “spam-filter”, og tilføjer PrimePet som godkendt afsender. 

Vi udsender max. 2-3 nyhedsbreve om måneden og du kan til enhver tid afmelde dig, ved at klikke på ‘Afmeld nyhedsbrev’ linket i bunden af de nyhedsmails du modtager fra os.

Dine data behandles efter vores privatlivspolitik, som du kan læse mere om her.

* Påkrævet
Vælg dit yndlingsdyr (sæt et eller flere krydser)

Opret din kundekonto

Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

* 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)