Sviner fuglene med foderet i din have?

Sviner fuglene med foderet i din have? 
Spiser de kun halvdelen og skubber resten på jorden?

Måske du ikke har købt den rette frøblanding. Undersøgelser viser nemlig, at de danske småfugle trives bedst med foder baseret på frøblandinger uden ris og korn.

Vi har udvalgt en række foderblandinger, der passer til de mange forskellige arter af vilde fugle i den danske fauna. Så kan du læne dig tilbage og nyde lyden af haven, der fyldes med fuglesang 

I denne artikel vil vi præsentere dig for tre populære produkter, der kan hjælpe dig med at undgå spild og samtidig give de vilde fugle den bedste næring.

Hobby first no mess – vildtfugleblanding 15kg

Hobby First No Mess er en foder uden skaller og hele korn til vildtfugle. Denne blanding er specielt udviklet til at alt foderet bliver spist, så du nemt kan holde rent omkring foderpladsen og undgå svineri i haven, på terrassen eller altanen. Med Hobby First No Mess kan du nyde fuglene uden bekymringer om efterladt foder.

Versele-laga mejsebolde u. net 50 stk + foderautomat

VERSELE-LAGA MEJSEBOLDE U. NET 50 STK. + FODERAUTOMAT Versele-Laga mejsebolde uden net er en energifyldt og naturvenlig snack til vildtfuglene i din have. Ved at tilbyde mejsebolde undgår du spild og sikrer, at fuglene får den nødvendige ernæring.

Havens afskallede solsikkefrø 5kg

Havens® afskallede solsikkefrø er en af de mest populære fødekilder til vildtfugle. Disse frø er rige på energi og ernæringsstoffer, som er vigtige for fuglenes trivsel og sundhed. Ved at vælge Havens® afskallede solsikkefrø kan du være sikker på at give dine vildtfugle det bedste foder, samtidig med at du undgår spild og svineri i haven, på terrassen eller andre steder.

Se vores store udvalg af foder til vildtfugle og høns

Vi har et bredt udvalg af produkter til både vildtfugle og høns. Uanset om du ønsker foderblandinger, mejsebolde, solsikkefrø eller andre specialprodukter, har vi det hele. Klik her for at se vores fulde udvalg og find det perfekte foder til at forkæle dine fugle og høns.

Se også disse indlæg

Nyhedsbreve

Vil du gerne modtage vores nyhedsbreve, kan du udfylde nedenstående formular og trykke ‘Tilmeld dig’. Når du er tilmeldt, vil du automatisk modtage en e-mail fra os med bekræftelse på din tilmelding. Modtager du ikke vores nyhedsbreve, anbefaler vi, at du tjekker dit “spam-filter”, og tilføjer PrimePet som godkendt afsender. 

Vi udsender max. 2-3 nyhedsbreve om måneden og du kan til enhver tid afmelde dig, ved at klikke på ‘Afmeld nyhedsbrev’ linket i bunden af de nyhedsmails du modtager fra os.

Dine data behandles efter vores privatlivspolitik, som du kan læse mere om her.

* Påkrævet
Vælg dit yndlingsdyr (sæt et eller flere krydser)

Opret din kundekonto

Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

* 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)