Prøv Nose Work: En fantastisk aktivitet til din hund!

Har du nogensinde prøvet Nose Work med din hund? Hvis ikke, går du glip af en fantastisk måde at stimulere deres sind på! Nose Work er en sjov og givende aktivitet, der udnytter hundes naturlige lugtesans og instinkter. Lad os udforske nogle af fordelene ved denne spændende aktivitet:

Mental træning for din hund

Nose Work udfordrer din hunds mentale evner og giver dem en opgave at fokusere på. Det holder deres sind skarpe og aktive.

Styrkelse af kognitive funktioner

Ved at træne deres lugtesans og lære dem at identificere og søge efter bestemte dufte, styrker Nose Work din hunds kognitive funktioner og hjælper dem med at forbedre deres koncentrationsevne.

Udvidelse af søge- og problemløsningsfærdigheder

Nose Work giver din hund mulighed for at udvikle deres søgefærdigheder og lære at løse forskellige lugtbaserede opgaver. Det er som en spændende detektivleg for dem!

Forbedring af selvtillid og lykkefølelse:

Når din hund mestrer Nose Work-opgaver og finder de skjulte dufte, styrker det deres selvtillid og giver dem en følelse af succes og tilfredshed. Det kan have en positiv indvirkning på deres generelle velvære og lykkefølelse.

Skabelse af et tættere bånd

Nose Work er en aktivitet, du og din hund kan nyde sammen. Ved at deltage i træningen og opgaverne skaber I et stærkere bånd og en dybere forståelse for hinanden.

Kom i gang med Nose Work

Tag springet og begynd din Nose Work-rejse med din hund i dag! Du kan bruge dit hundefoder, men du kan også bruge hundegodbidder. Se vores fulde udvalg af hundegodbidder her.

Se videoen her for at lære, hvordan du laver Nose Work med din hund!

Se også disse indlæg

Nyhedsbreve

Vil du gerne modtage vores nyhedsbreve, kan du udfylde nedenstående formular og trykke ‘Tilmeld dig’. Når du er tilmeldt, vil du automatisk modtage en e-mail fra os med bekræftelse på din tilmelding. Modtager du ikke vores nyhedsbreve, anbefaler vi, at du tjekker dit “spam-filter”, og tilføjer PrimePet som godkendt afsender. 

Vi udsender max. 2-3 nyhedsbreve om måneden og du kan til enhver tid afmelde dig, ved at klikke på ‘Afmeld nyhedsbrev’ linket i bunden af de nyhedsmails du modtager fra os.

Dine data behandles efter vores privatlivspolitik, som du kan læse mere om her.

* Påkrævet
Vælg dit yndlingsdyr (sæt et eller flere krydser)

Opret din kundekonto

Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

* 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)