Mindre besvær
Mere nærvær

Vi elsker vores dyr, men hverdagen kan være travl og shoppingturen til dyrehandlen tung og uoverskuelig. Samtidig ved vi, at det kan være svært at gennemskue hvilke produkter, der er bedst for det enkelte kæledyr. Vi har gjort alt forarbejdet og udvalgt de bedste foderleverandører på markedet — det er din garanti for, at du kun finder kvalitetsprodukter hos PrimePet!
Den travle hverdag og det store (uoverskuelige) udvalg af foder til dyr, er fundamentet for vores vision hos PrimePet: At gøre det mindre besværligt at være dyreejer og derved opnå mere tid til nærvær med vores dyr.

Foder og tilskud på abonnement

Vi er bl.a. inspireret af det smarte og tidsbesparende koncept ”måltidskasser”, der hurtigt og nemt tilbyder mange familier sund og lækker mad på bordet hver aften. Vi vil ligeledes gøre det nemt for jer at tilbyde jeres kæledyr måltider af højeste kvalitet, og derfor tilbyder vi abonnementsløsninger på vores varer. Det er super nemt og selvfølgelig uden binding. Du bestiller blot dine ønskede varer én gang, angiver leveringsinterval og vi leverer til pakkeboks, direkte til hjemmet eller til stalden. Dit abonnement kan altid ændres, sættes på pause eller opsiges. Præcis som du ønsker det.

Rabat på dine indkøb

Alle kan handle hos PrimePet, men melder du dig ind i PrimePet Kundeklub giver vi bl.a. 10% rabat på alle dine køb (på alle ikke-nedsatte varer). Har du hest i det østlige Midtjylland, kan medlemskab af PrimePet PLUS være en oplagt fordel for dig, da du hermed får både 10% rabat og gratis levering! Læs mere om hvilket medlemskab der passer dig, på linket nedenfor.

 

Teamet hos PrimePet

Bag PrimePet finder I et team af engagerede medarbejdere, der alle har en kæmpe passion for dyr. Vi er, ligesom vores kunder, hesteejere, hundeejere, katteejere osv., og har derfor et bredt kendskab til det at have dyr.

 

Vi passer på dyrene og på deres omgivelser

Som e-handelsvirksomhed sender vi mange pakker dagligt. Vi ved, at konventionel e-handel har et mærkbart CO2-aftryk, og det vil vi rigtig gerne gøre bedre.
Den omhyggelighed og kvalitetsbevidsthed, som vi udvælger vores leverandører med, har vi også brugt i valget af den emballage, vi sender størstedelen af vores produkter med. Ved nogle ordrer kan det være nødvendigt at benytte nye papkasser/poser, men vi stræber efter at benytte alternative emballageløsninger, der kan nedbringe emballagemængden til et minimum, bl.a.:

  • Hvor det er muligt anvender vi emballage fra RE-ZIP, der kan genanvendes igen og igen, og dermed reducerer CO2-aftrykket i forhold til almindelig emballage med op til 88%*.
  • Vi genanvender den emballage vi selv får leveret vores varer i.
  • Ved levering af varer med egen PrimePet-bil, har vi mulighed for at benytte et minimum af emballage.

Har I input til hvordan vi kan blive endnu bedre til at vælge de mest miljørigtige emballagemuligheder, hører vi meget gerne fra jer.