Mindre besvær
Mere nærvær

Vi elsker vores dyr, men hverdagen kan være travl og shoppingturen til dyrehandlen tung og uoverskuelig. Disse faktorer er fundamentet for vores vision hos PrimePet: At gøre det mindre besværligt at være dyreejer og derved opnå mere tid til nærvær med vores dyr.

Vi er inspireret af det smarte og tidsbesparende koncept ”måltidskasser”, der hurtigt og nemt tilbyder mange familier sund og lækker mad på bordet hver aften. Vi vil ligeledes gøre det nemt for jer at tilbyde jeres kæledyr måltider af højeste kvalitet. Vi har gjort alt forarbejdet og udvalgt de bedste foderleverandører på markedet. Som medlem af PrimePet Kundeklub giver vi bl.a. 10% rabat og mulighed for gratis fragt, og du får foderet leveret med faste intervaller til pakkeboks, direkte til hjemmet eller til stalden.
Nemt og uden binding. Præcis som du ønsker det.

Bag PrimePet finder I et team af engagerede medarbejdere, der alle har en kæmpe passion for dyr. Vi er, ligesom vores kunder, hesteejere, hundeejere, katteejere osv., og har derfor bredt kendskab til det at have dyr.

Vores medlemskab tilbydes i 2 varianter: PrimePet og PrimePet PLUS.
Læs mere om hvilket medlemskab der passer dig, på linket nedenfor.

Vi passer på dyrene og på deres omgivelser

Som e-handelsvirksomhed sender vi mange pakker dagligt. Vi ved, at konventionel e-handel har et mærkbart CO2-aftryk, og det vil vi rigtig gerne gøre bedre.
Den omhyggelighed og kvalitetsbevidsthed, som vi udvælger vores leverandører med, har vi også brugt i valget af den emballage, vi sender størstedelen af vores produkter med. Ved nogle ordrer kan det være nødvendigt at benytte nye papkasser/poser, men vi stræber efter at benytte alternative emballageløsninger, der kan nedbringe emballagemængden til et minimum, bl.a.:

  • Hvor det er muligt anvender vi emballage fra RE-ZIP, der kan genanvendes igen og igen, og dermed reducerer CO2-aftrykket i forhold til almindelig emballage med op til 88%*.
  • Vi genanvender den emballage vi selv får leveret vores varer i.
  • Ved levering af varer med egen PrimePet-bil, har vi mulighed for at benytte et minimum af emballage.

Har I input til hvordan vi kan blive endnu bedre til at vælge de mest miljørigtige emballagemuligheder, hører vi meget gerne fra jer.