Mød vores nye foderkonsulent

Velkommen til Lea 

Vi er glade for at kunne præsentere vores foderkonsulent Lea Lambek 🤩

Uddannet Jordbrugsteknolog

Lea er netop ved at afslutte sin uddannelse som Jordbrugsteknolog med speciale i heste. Uddannelsen er i hus i slutningen af juni og derefter vil du kunne finde Lea i vores butik, hvor hun står klar til at servicere vores kunder og hjælpe dem med vejledning og rådgivning!

En erfaren rytter og hundeelsker klar til at hjælpe dig

Lea elsker dyr og nørder gerne i diverse problematikker omkring især hestens og hundens anatomi, fysiologi, ernæring, sygdomme og velfærd.

Hun har selv en islandsk hest og rider konkurrencer på højt plan. Derudover har hun to hunde; en Schæfer, der trænes til konkurrencer inden for IGP prøver, samt en Löwchen, hvor interessen ligger i avl og udstilling.

Mød vores erfarne foderkonsulent

Fra juli er vores dedikerede foderkonsulent Lea Lambek tilgængelig på fuldtid i vores butik. Hun er passioneret og er klar til at hjælpe dig med vejledning og rådgivning om alt relateret til dit kæledyrs ernæring, velfærd og pleje. Kom forbi og få Leas ekspertise til gavn for dit kæledyr!

Besøg vores fysiske butik

Få hjælp til at finde de rigtige produkter i vores fysiske butik! Vi tilbyder personlig og professionel assistance, hvor vores erfarne personale står klar til at hjælpe dig med at finde de bedste produkter til dit kæledyr.

Uanset om du har brug for foder, legetøj eller tilbehør, lytter vi til dine behov og guider dig til de optimale valg. Besøg os i butikken og lad os sammen sikre, at din hund, kat eller hest får det bedste produkt. Klik her for at se vores aktuelle åbningstider og planlæg dit besøg.

Se også disse indlæg

Nyhedsbreve

Vil du gerne modtage vores nyhedsbreve, kan du udfylde nedenstående formular og trykke ‘Tilmeld dig’. Når du er tilmeldt, vil du automatisk modtage en e-mail fra os med bekræftelse på din tilmelding. Modtager du ikke vores nyhedsbreve, anbefaler vi, at du tjekker dit “spam-filter”, og tilføjer PrimePet som godkendt afsender. 

Vi udsender max. 2-3 nyhedsbreve om måneden og du kan til enhver tid afmelde dig, ved at klikke på ‘Afmeld nyhedsbrev’ linket i bunden af de nyhedsmails du modtager fra os.

Dine data behandles efter vores privatlivspolitik, som du kan læse mere om her.

* Påkrævet
Vælg dit yndlingsdyr (sæt et eller flere krydser)

Opret din kundekonto

Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

* 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)