Vi passer på dyrene
og på deres omgivelser

Miljøvenlig emballage i samarbejde med RE-ZIP

Emballage er en stor del af det at handle på nettet. Ikke kun fordi hvert produkt, stort som småt,kommer i sin egen emballage, men også i den yderemballage som forhandleren er nødt til at bruge til forsendelsen, så dine varer kommer sikkert og uskadt frem.

Som e-handelsvirksomhed, så sender vi mange pakker dagligt. Rigtig mange pakker. Vi ved, at konventionel e-handel har et mærkbart CO2-aftryk, og det vil vi rigtig gerne gøre hvad vi kan for at ikke at gøre værre.

Den omhyggelighed og kvalitetsbevidsthed, som vi udvælger vores produkter med, har vi derfor også brugt i valget af den emballage, vi sender størstedelen af vores produkter med.

Vi anvender emballage fra RE-ZIP, som kan genanvendes igen og igen, og dermed reducere CO2-aftrykket i forhold til almindelig emballage med op til 88%*.

Med deres cirkulære emballage-koncept, så kan vi anvende forsendelsesemballage igen og igen, op til 30 gange. Og det eneste du skal gøre, er at smide emballagen i en postkasse eller aflevere den på posthuset, i stedet for i skraldespanden.

Cirkulær emballage: Nyt koncept - og så alligevel ikke...

Ideen om genanvendelig og bæredygtig emballage virker måske både fjern og fremmed, når vi normalt tænker på at handle online, og det virker måske også besværligt at skulle sende emballagen videre, i stedet for bare at smide den i skraldespanden eller containeren.

Genbrugskonceptet inden for emballage er dog ikke hverken så nyt eller besværligt alligevel, hvis man tænker over det. Vi har eksempelvis betalt flaskepant siden 1942.

Den eneste forskel er, at vi sender rabatkuponen direkte til dig bagefter, i stedet for at lade dig rende rundt med en flaskebon 🙂

Læs herunder, hvor nemt Re-Zip er for dig.

1.

Send emballagen retur

Send emballagen retur – det er ganske gratis

2.

Tilbage på lageret

Emballagen vender tilbage til producenten, hvor den rengøres og bliver gjort klar til at genanvende op til 30 gange.

3.

Klar til en tur mere

Emballagen vender tilbage i cirkulation, hvormed vi kan genanvende den til at sende nye varer til glade dyreejere.

4.

Du får penge retur

Du får pengene for emballagen retur på en voucher, som du kan bruge næste gang du bestiller fra PrimePet