GRATIS levering til PrimePet PLUS medlemmer

PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket, pt. i det østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du 10% rabat på hele webshoppen og dine varer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre! (Pallevarer undtaget). Du kan se PrimePet-bilens køreplan her eller ved at søge dit postnr. i formularen nedenfor.

Med et PrimePet PLUS medlemskab er det desuden oplagt at benytte vores abonnementsløsning, hvor du fast får leveret dine yndlingsprodukter og strøelse 1-4 gange om måneden. Hermed slipper du for at købe stort ind og bøvlet med transport og opbevaring.

Vi fastlægger en køreplan, hvor du får tildelt en fast leveringsdag. Alt hvad du bestiller på hjemmesiden, vil blive leveret fragtfrit på din næstkommende leveringsdag.

Nedenfor kan du se hvor og hvornår vi leverer med PrimePet-bilen (kommer dit postnr. ikke frem i søgningen, leverer vi desværre ikke i dit postnr. endnu).

Kører PrimePet-bilen endnu ikke i dit område, kan du benytte vores PrimePet Medlemskab, med mange af de samme fordele.

Danmarkskort_PrimePet-PLUS-0102-2023

PrimePet har som mål at være landsdækkende leverandør af din hests favoritfoder.

Du kan også tilmelde dig med din email herunder. Så sender vi dig en velkomstmail, så snart vi åbner op for levering i lige præcis dit nærområde 🙂

Få besked, når vi leverer i dit postnummer
Få besked, når vi leverer i dit postnummer

Leveringsbetingelser for PrimePet-bilen

Ved levering med PrimePets egen bil, leveres varerne efter en af PrimePet fast defineret køreplan. Vi leverer til nærmeste kørefaste underlag på leveringsadressen. Notér gerne ønske om placering i bemærkningsfelt på din ordre, og vi vil forsøge at levere dine varer det ønskede sted. Det foretrækkes, hvis varerne kan sættes af indendørs, for at skærme mod vejr og vind.

Når du bestiller varer ved PrimePet accepterer du samtidig, at chaufføren må sætte dine varer på den af dig ønskede adresse, uden din kvittering for modtagelse. PrimePet leverer dine varer på adressen efter aftale, hvorefter ansvaret for ordren overgår til dig (kunden). 

Falder din leveringsdato på en helligdag, vil din ordre blive leveret hverdagen før eller efter din normale leveringsdag.

Levering af pallevarer vil ske med ekstern vognmand.