Hvorfor er det godt at give din hund olie i foderet?

Når det kommer til din hunds kost, kan tilføjelse af olie have mange fordele. Visse olier er rige på essentielle fedtsyrer, som er afgørende for din hunds velbefindende. Kroppen er ikke i stand til at producere disse fedtsyrer selv og har derfor brug for, at de bliver tilført gennem kosten. Omega-3 og omega-6 er to eksempler på essentielle fedtsyrer, som kan give mange sundhedsmæssige fordele for din hund.

En balanceret kost for sund kropsfunktion

For at opretholde en sund kropsfunktion har din hund brug for en passende balance mellem omega-3 og omega-6 fedtsyrer i dens kost. Omega-3 fedtsyrer, der findes i fiskeolier som laks og ørredolie, har vist sig at have antiinflammatoriske egenskaber og kan støtte hjerte-kar-sundhed, ledfunktion samt sund hud og pels. Omega-6 fedtsyrer, der findes i olier som hampfrø og hørfrøolie, kan hjælpe med at opretholde sunde cellemembraner og understøtte immunforsvaret.

Tilskud af olie til særlige behov

Tilskud af olie til din hunds kost kan også være gavnligt, hvis din hund har behov for ekstra kalorier eller har tendens til at være undervægtig. Olier er en koncentreret kilde til energi og kan øge kalorieindholdet i din hunds kost uden at øge mængden af foder den skal spise.

Valg af den rette olie

Det er vigtigt at vælge en olie, der er egnet til hunde og fri for tilsætningsstoffer eller skadelige ingredienser. Hos PrimePet finder du et bredt udvalg af olier, der er velegnede til hunde.

Kronch Lakseolie er et populært valg, da den indeholder omega-3 fedtsyrer, som er gavnlige for hunde. Andre gode valg inkluderer Grizzly Plus Lakseolie, Essential Foods The Omega-3 Oil og Tikki Duo Olie til hund, der alle kan hjælpe med at opretholde din hunds sundhed.

Sådan tilføjer du olie til din hunds kost

Når du tilføjer olie til din hunds kost, er det vigtigt at følge de anbefalede doseringer og gradvist introducere olien for at undgå problemer. Det kan være en god idé at konsultere din dyrlæge eller en ernæringsekspert for at få anbefalinger specifikt til din hunds behov og sundhedstilstand.

For at få mere information om de olier, der er tilgængelige hos PrimePet, kan du besøge vores hjemmeside. Du kan også besøge de specifikke brand sider for de olier, du er interesseret i:

Ved at give din hund olie i foderet kan du bidrage til dens overordnede sundhed og velvære. Sørg for at vælge den rette olie og konsulter en ekspert, hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende din hunds kost.

Se også disse indlæg

Nyhedsbreve

Vil du gerne modtage vores nyhedsbreve, kan du udfylde nedenstående formular og trykke ‘Tilmeld dig’. Når du er tilmeldt, vil du automatisk modtage en e-mail fra os med bekræftelse på din tilmelding. Modtager du ikke vores nyhedsbreve, anbefaler vi, at du tjekker dit “spam-filter”, og tilføjer PrimePet som godkendt afsender. 

Vi udsender max. 2-3 nyhedsbreve om måneden og du kan til enhver tid afmelde dig, ved at klikke på ‘Afmeld nyhedsbrev’ linket i bunden af de nyhedsmails du modtager fra os.

Dine data behandles efter vores privatlivspolitik, som du kan læse mere om her.

* Påkrævet
Vælg dit yndlingsdyr (sæt et eller flere krydser)

Opret din kundekonto

Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

* 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)