Få vasket og repareret dit hestedækken, udstyr, hundetæpper mm.

Ny service hos PrimePet: Få vasket og repareret dit hestedækken, udstyr, hundetæpper mm.

Er du træt af at kæmpe med hår, skidt og skader i din egen vaskemaskine?

Vi har gode nyheder til dig! Hos PrimePet introducerer vi nu en fantastisk ny service i samarbejde med DækkenService.dk.

Du kan nu indlevere dit kæledyrs vasketøj hos os, og vores samarbejdspartner vil sørge for at rengøre og eventuelt reparere det for dig. Så kan du slippe for besværet og være sikker på, at dit udstyr og dækken bliver taget hånd om af eksperterne.

Kom forbi PrimePet

DækkenService.dk kommer forbi PrimePet hver anden tirsdag i lige uger for at afhente og aflevere vasketøjet. Så hvis du ønsker at få noget med denne gang, skal du aflevere det til os i butikken senest på lørdag.

Så kom forbi PrimePet og benyt dig af denne praktiske service, der sikrer, at dit kæledyrs udstyr altid er friskt og rent. Vi er her for at gøre din hverdag lettere og din bedste vens oplevelse endnu bedre!

Lær hvordan du gør

Hvis du vil vide mere om, hvordan du som kunde kan benytte dig af vores vaskeservice, kan du klikke her for at få flere detaljer. Vi har lavet en vejledning, der beskriver trin-for-trin, hvordan du gør, og hvad du skal være opmærksom på. Gør brug af denne bekvemme service og lad os tage os af dit kæledyrs vasketøj.

Besøg vores butik og oplev alt, hvad vi har at tilbyde til dit kæledyr! Klik her for at se vores aktuelle åbningstider og planlæg dit besøg hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen!

Se også disse indlæg

Nyhedsbreve

Vil du gerne modtage vores nyhedsbreve, kan du udfylde nedenstående formular og trykke ‘Tilmeld dig’. Når du er tilmeldt, vil du automatisk modtage en e-mail fra os med bekræftelse på din tilmelding. Modtager du ikke vores nyhedsbreve, anbefaler vi, at du tjekker dit “spam-filter”, og tilføjer PrimePet som godkendt afsender. 

Vi udsender max. 2-3 nyhedsbreve om måneden og du kan til enhver tid afmelde dig, ved at klikke på ‘Afmeld nyhedsbrev’ linket i bunden af de nyhedsmails du modtager fra os.

Dine data behandles efter vores privatlivspolitik, som du kan læse mere om her.

* Påkrævet
Vælg dit yndlingsdyr (sæt et eller flere krydser)

Opret din kundekonto

Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

* 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)