• Ziwipeak

  Ziwipeak tror på, at god mad starter med gode råvarer, som også har en etisk oprindelse. Med rod i New Zealands kultur tror Ziwipeaks landmænd helhjertet på deres rolle som kaitiaki; at være vogtere af land og hav. Etisk og bæredygtigt er ikke bare en standard – det er Ziwipeak og landmændenes måde at leve på.

  ZiwiPeak tilbyder et alternativ til RAW, som er klar til servering. I modsætning til konventionelt tørfoder, der masseproduceres og tilberedes ved høje temperaturer, er deres opskrifter tilberedt enkelt.

  Deres Z-TWINTECH™ lufttørrende teknologi, som er et moderne bud på århundreder gamle kødkonserveringsteknikker, gør at de kan undgå kunstige konserveringsmidler. Den langsomme og skånsomme lufttørringsproces bevarer det gode ved deres rå ingredienser, og leverer fødevarer, der giver de fordele, der findes i rå kost, men med bekvemmeligheden af et tørfoder. Ingen grund til at optø, nedkøle eller rehydrere. Du skal blot øse og servere.

  Fodertype
  Vægt (kg)
  Livsstadie
  Smag
  Hundestørrelse
  Særlige behov

  Viser alle 26 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)